Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

"Πρωθυπουργός του αφελληνισμού" είναι ο όρος που χρησιμοποίησε η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για τον Αντώνη Σαμαρά στην συνεδρίασή της στο Εβιάν της Γαλλίας το 1992. Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο μοναδικός Έλληνας που πήγε στην συνεδρίαση της Μπίλντεμπεργκ το 1992. Σημειωτέον, είχε συμμετάσχει και στην συνεδρίασή το 1991 στο Μπάντεν της Γερμανίας. Τότε, η Λέσχη τον ενημέρωσε ότι μέσα σε 15 με 20 χρόνια θα είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδος! Και πράγματι μετά από 20 χρόνια (20 Ιουνίου 2012) εγένετο πρωθυπουργός!
Αντάξιος και υπάκουος στην εντολή της Μπίλντεμπεργκ υπήρξε ο κ. Σαμαράς. Η πρωθυπουργία του σημειώνεται από πολιτική και πράξεις αφελληνισμού. Κορυφαία πράξη αφελληνισμού υπήρξε το "Μνημόνιο 3" του Νοεμβρίου του 2012 διότι είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Γερμανό γκαουλάιντερ Χορστ Ράιχεγμπαχ και, μεταξύ άλλων, προβλέπει:

  • Χρηματοδότηση των 13 περιφερειών της επικράτειας μας από την Γερμανία με αντίδωρο (στην χρηματοδοτείσα περιφέρεια της Γερμανίας) τα περιουσιακά στοιχεία της Ελληνικής περιφέρειας που χρηματοδοτεί!
  • Ένωση της Ελλάδος με την Γερμανία (όπως ενώθηκε η Δυτική Γερμανία με την Ανατολική το 1990)!!!
  • Ξεκαθαρίζουμε ότι ουδένα πρόβλημα έχουμε με τον εν τύποις πρωθυπουργό της χώρας. Έχουμε όμως πρόβλημα με τις επιλογές του διότι έχουν άμεσο αντίκτυπο και θλιβερό αποτέλεσμα στην Ελληνική κοινωνία! 

    Εκλεκτός των Αμερικανών
    Μασόνος 30ου βαθμού και εβραϊκής καταγωγής από τον πρόγονό του Εμμανουήλ Μπενάκη, ο κ. Αντώνης Σαμαράς δεν είναι πλέον ο "εκλεκτός των Αμερικανών". Το χρίσμα αυτό το έχει λάβει ο Αλέξης Τσίπρας, επίσης μασόνος βαθμού μεταξύ 3ου & 10ου.
    Στην συνεδρίαση της Μπίλντεμπεργκ στην Βουλιαγμένη (1993) αποφασίστηκε να πέσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη και να έρθει το ΠαΣοΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.
    Το πρόσωπο που θα έριχνε τον Κων/νο Μητσοτάκη ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Πλέον, αρχηγός του κόμματος Πολιτική Άνοιξη, προσεταιρίζεται την πλειοψηφία των Βασιλοφρόνων, ένα ποσοστό από την ΝΔ καθώς και πρώην βουλευτές και με την άρση εμπιστοσύνης του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ Γιώργου Συμπιλίδη ρίχνει την κυβέρνηση και προκαλεί εκλογές.
    Το πρόσχημα του Σαμαρά ήταν πως έφυγε από την ΝΔ επειδή διατηρούσε μία πιο "πατριωτική γραμμή" στο Σκοπιανό ζήτημα. Έρχεται όμως ο χρόνος και τα στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο. Η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχουν ήδη πουλήσει το όνομα "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς!!! Ο Σαμαράς ξέχασε γιατί έριξε τον Μητσοτάκη το 1993;;; Ξέχασε το Μακεδονικό;;; Άρα, όλα ήταν ένα πρόσχημα για να καλύψει το "αμερικανικό κέλευσμα".
    Οι Αμερικανοί σήμερα βάζουν "τρικλοποδιές" στον Αντώνη Σαμαρά. Το πρώτο χτύπημα ήρθε τον Ιούνιο φέτος που ο πρωθυπουργός θέλησε να δώσει στην ΔΕΠΑ στους Ρώσους και την ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους. Δηλαδή, προσπάθησε να βάλει τους Ρώσους στο παιχνίδι, όπως ο Κώστας Καραμανλής το 2004-08 και ο Γιώργος Καρατζαφέρης το 2011, πράγμα που οι ΗΠΑ δεν θέλουν να συμβεί! Οι Αμερικανοί προκάλεσαν κυβερνητική κρίση και διέταξαν την ΔημΑρ να αποσυρθεί από την κυβέρνηση.
    Ο Σαμαράς στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ εξέφρασε την υποταγή του στον Πρόεδρο Ομπάμα. Όλοι οι πρωθυπουργοί που πήγαν στις ΗΠΑ πλην του Κων/νου Τσαλδάρη το 1946 (Κων/νος Καραμανλής, Γεώργιος Παπανδρέου, Κων/νος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης-Αβούρι, Κώστας Καραμανλής, Τζέφρυ Παπανδρέου) εκδήλωσαν την υποταγή τους στο αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο.

    Αμερικανοκρατία αλλά και... γερμανοκρατία
    Από την εποχή του Μεσοπολέμου έχει να κάνει την εμφάνισή τους στις διπλωματικές ραδιουργίες η Γερμανία. Ο Αντώνης Σαμαράς καθώς και ο Ευάγγελος Τούρκογλου-Βενιζέλος κατευθύνονται από το γερμανικό lobby επαναφέροντας μετά από 75 περίπου χρόνια την γερμανοκρατία στην Ελλάδα. Πάντα όμως, οι ΗΠΑ έχουν τον τελευταίο λόγο.
    Βλέπουμε η Γερμανία να λέει μέσω των ελεγχομένων απ΄ αυτήν οίκων αξιολόγησης ότι "η Ελλάδα κάνει βήματα προόδου και ανάπτυξης". Πίσω απ΄ αυτές τις λέξεις βρίσκεται η πολιτική σκοπιμότητα της Μέρκελ στην οποία ο Σαμαράς τυφλά υπακούει. Τον Τζέφρι Παπανδρέου τον έβριζαν επειδή άκουγε τον Αμερικανό και οι ΗΠΑ με την Γερμανία βρίσκονται σε σύγκρουση. Ο Παπανδρέου ήταν πιόνι των Αμερικανών στον πόλεμο ευρώ-δολαρίου και χτύπησε το ευρώ με την είσοδό μας στο μνημόνιο.
    Τα οικονομικά μέτρα που αφαιμάζουν τον Ελληνικό λαό με σκοπό την μετατροπή του σε είλωτα και προβατάνθρωπο των ξένων, γίνονται κατόπιν διαταγών του ΔΝΤ και της Γερμανίας. Μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία είναι ο ηθικός αυτουργός της καταστροφής του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και του Πόντου.
    Έτσι ο Σαμαράς με την πολύτιμη αρωγή του Ευαγγέλου Βενιζέλου-Τούρκογλου έβαλε στο εγχώριο παιχνίδι την Γερμανία η οποία "γερμανοκρατεί" επί της χώρας μας...

    Επίλογος
    Ο κ. Σαμαράς είναι σαφώς ευφυέστερος από τον Τζέφρι Παπανδρέου. Αυτό χειροτερεύει την θέση του. Διότι αφού είναι ευφυέστερος έπρεπε να αντιταθεί και να μην παίρνει χειρότερα μέτρα απ΄ αυτά του Παπανδρέου. Μπορούσε να πει, αφού καυχιέται πόσο "πατριώτης" είναι, ότι "δεν μπορώ να γίνω προδότης της χώρας, δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα αφελληνίσω την Ελλάδα". Προτίμησε την καρέκλα και την υστεροφημία και όχι την Ελλάδα και την όποια, αν είχε, πατριωτική του αξία και αρχή. Ήθελε να τον γράψει η ιστορία αλλά δεν σκέφτηκε πως θα τον γράψει η ιστορία.
    Ο κ. Σαμαράς αναφέρεται πολύ στον ΘΕΟ και τον πατριωτισμό. Ως Ορθόδοξοι Έλληνες, που υφιστάμεθα αυτήν την ανείπωτη κατάσταση, χαρακτηρίζουμε τις περί ΘΕΟΥ & πατριωτισμού δηλώσεις του πρωθυπουργού "θεατρινίστικες, εξαπατητικές, ψηφοθηρικές". Θεατρινίστικες διότι ειρωνεύεται τον Ελληνικό λαό, εξαπατητικές ώστε να ξεχάσουμε ή να πέσουμε στην παγίδα ότι είναι Ορθόδοξος Έλλην, ενώ είναι Ελληνοεβραίος 30ου βαθμού μασόνος και ψηφοθηρικές διότι όταν πουλάς "Ορθοδοξία & πατριωτισμό" προσπαθείς να αλιεύσεις ψήφους από τον εθνικορθόδοξο κόσμο της χώρας. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο! Είμαστε Έλληνες που δεν ξεχνάμε και έχουμε μνήμη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου