Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (21/08/13)

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν σε συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Εγνατίας tv (21 Αυγούστου 2013), ο Πρόεδρος του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" Γιώργος Παπαδόπουλος
Αναφέρθηκε στην μεσαία τάξη την οποία επιχειρούν "να την σπάσουν" όπως είπε. Ειδική νύξη έκανε και στην λίστα Λαγκάρντ. "Έβαλαν υποθήκη τα όνειρά μας για να εξυπηρετήσουν τους τοκογλύφους" τόνισε χαρακτηριστικά. "Ο ελληνικός λαός και η ελληνικός λαός πεινούν και κλαίνε εξαιτίας 1000 αλητών" όπως χαρακτήρισε τους πολιτικάντηδες αυτού του τόπου και είπε πως δεν υπάρχει ισονομία. "Άλλο ο λαός, άλλοι αυτοί" αναφερόμενος για τους πολιτικούς.
Καυτηρίασε το θέμα της Βορείου Ηπείρου και του Μουσείου του αρχισφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσ/νίκη λέγοντας "Θα υπήρχε περίπτωση στο Ισραήλ να δημιουργηθεί μνημείο για τον Αδόλφο Χίτλερ. Αυτοί οι άνθρωποι θα μας σώσουν από την κρίση;;; Είναι απαράδεκτο".
Στο τέλος τόνισε εμφατικά: "Μην τολμήσουν να πάνε στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας. Θα μας βρουν απέναντι. Το κεραμίδι που προστατεύει το παιδάκι, τον άρρωστο, τον ανήμπορο θα είναι και το τελευταίο τους...". Επικαλέστηκε δε, τον ΘΕΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ να προστατεύει το Έθνος μας. 
Δείτε την συνέντευξη πατώντας εδώ (30:49 - 48:50): 21-08-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου