Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

3 χρόνια από την ίδρυση της Εθνικής Ελπίδας. Η Εθνική Ελπίδα Τ.Ο. Κοζάνης εξέδωσε το εξής Δελτίο Τύπου (μπορείτε να το δείτε και από εδώ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Τ.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ "3 ΧΡΟΝΙΑ"):
"Στις 5 Ιουλίου 2010, οι Βασιλόφρονες αποφασίσαμε να γίνουμε ένα μαζικό δημοκρατικό εθνικό ρεύμα που θα επηρεάσει τις εξελίξεις στην χώρα μας επ΄ ωφελεία της Πατρίδας και του Ελληνικού λαού. Έτσι ιδρύθηκε το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα". Κόμμα με εθνική ιδεολογία, ηθικές αρχές, πατριωτικό καθήκον και αγωνιστικό πνεύμα.
Ο αγώνας μας, η προσπάθειά μας δεν φάνηκε στον κόσμο μέσω των ΜΜΕ. Αντίθετα το όνομα "Εθνική Ελπίδα" δεν ακούστηκε ούτε μία φόρα παρά μόνο στην ΕΤ1 κατά τις ώρες 11:00-12:00 και 3:00-4:00 στις 15 Ιουνίου 2012 κατ΄ επιταγήν της "προεκλογικής δεοντολογίας".
Αυτό αποδεικνύει τον πόλεμο που κάνει το κεφάλαιο, τα συμφέροντα, το σύστημα, το πολιτικό και πολιτειακό κατεστημένο στους Βασιλόφρονες και στον βασιλικό θεσμό. Εμείς όμως υποχρεούμεθα να απελευθερώσουμε την χώρα από τους σύγχρονους οικονομικούς-πολιτικούς της δυνάστες και να ιστάμεθα παρά το πλευρό των Ελλήνων που κοπιάζουν για επιβίωση και εργασία. Στον φτωχό και άνεργο λαό, στον αγρότη, τον εργάτη, τον ανάπηρο, τον άνθρωπο του πνεύματος υπερασπιζόμενοι ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΕΛΛΑΔΑ. Και αυτό θα συνεχίσουμε αυτόν τον ιερό αγώνα με την βοήθεια του ΘΕΟΥ".

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες ορισμένες (όχι όλες) κινήσεις για να μη μάθει ο υπόλοιπος κόσμος ότι υπάρχει κόμμα Βασιλοφρόνων. Διαβάστε:
* Εξαγορά γυναίκας υποψηφίου του κόμματος μας με 1.000.000 ευρώ!
* Παρουσίαση του σποτ μας κατά τις 12:00 π.μ. - 6:00 π.μ. (τα ξημερώματα)
* Μη κατάθεση των δελτίων υποψηφιοτήτων των υποψηφίων μας σε 17 νομούς εσκεμμένα κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου