Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΡΕΠΟΥΣΗ: "ΜΥΘΟΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ & ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"


Η Μαρία Ρεπούση «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα των ομογενών της Αυστραλίας «Ελλήνων Λόγος» και χαρακτήρισε «μύθο» τη σφαγή της Σμύρνης, τη γενοκτονία των Ποντίων και το χορό του Ζαλόγγου. Το θράσος και ο ανθελληνισμός της περισσεύουν. Απέδωσε σε εθνικισμό την άποψη για τα δεινά που υπέστησαν οι Έλληνες και έχουν καταγραφεί στην ιστορία με αίμα.


Είναι αυτά που προκάλεσαν και την πρόσφατη οργή του Μίκη Θεοδωράκη, που της είπε «είναι προσόν να ζεις στην Ελλάδα και να είσαι Έλληνας. Αν δεν το καταλαβαίνεις πήγαινε αλλού, πήγαινε να ζήσεις στη Νιγηρία».
Προφανώς η κ. Ρεπούση δεν αισθάνεται Ελληνίδα, παρ’ ότι βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου (ας τα βλέπουν αυτοί που την ψήφισαν) και επιχειρεί να «βγάλει» τις απόψεις και στο εξωτερικό.
«Οι μύθοι είναι πιο βολικοί από την αλήθεια. Και οι Έλληνες πολίτες έχουν εθιστεί στα βολικά πράγματα και δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με αμφιβολίες ή με αλήθειες», δήλωσε στην εφημερίδα «Ελλήνων Λόγος». Σε μία ερώτηση στημένη που προκαλεί ερωτήματα και για τη σκοπιμότητα της συνέντευξης.
Είναι μύθος κατά την κ. Ρεπούση η σφαγή της Σμύρνης. Είναι γνωστή άλλωστε η άποψη της περι… συνωστισμού. Είναι μύθος η γενοκτονία των Ποντίων. Η ίδια ζήτησε με επιστολή της προς το ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον αντιρατσιστικό νόμο να μην αναγνωρισθεί η γενοκτονία των Ποντίων, ενώ όταν τηρείται ενός λεπτού σιγή, φεύγει από το Κοινοβούλιο. Τελευταίως, είναι μύθος για τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και ο χορός του Ζαλόγγου.
Πέραν του «μύθου» η κ. Ρεπούση κατηγορεί τους Έλληνες και για εθνικισμό. Οι χιλιάδες άνθρωποι που σφαγιάσθηκαν από τους Τούρκους και οι περισσότερες που έχασαν τις οικογένειες τους κατηγορούνται ως «εθνικιστές».
Να τους ξεχάσουμε και να διαγράψουμε την ιστορία θέλει η κ. Ρεπούση. Μήπως να ζητήσουμε και συγνώμη απ’ τους Τούρκους. Τι πίνει…
«Κατά την άποψη μου, αυτός ο εθνικισμός ευθύνεται για πολλά κακά, ανάμεσα τους και για την άνοδο της Χρυσής Αυγής», πρόσθεσε στη συνέντευξη της. Ευτυχώς που δεν υπάρχει μεγάλος στη ΔΗΜΑΡ που πάει για διάλυση.
Πέραν όμως και του εθνικισμού οι Έλληνες είναι και σεξιστές. Ναι, το είπε και αυτό η κ. Ρεπούση και εξαπέλυσε επίθεση σε όσους τη στοχοποίησαν για «χαμηλή ποιότητα του πολιτικού τους πολιτισμού».
Να τη χαίρονται αυτοί που την ψήφισαν και την έβαλαν στην Ελληνική Βουλή, όπως επίσης το κόμμα της, η ΔΗΜΑΡ και όσοι της δίνουν βήμα να εκφράζει τις ανθελληνικές της απόψεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr.


Σχόλιο ΔΕΡ
Εμείς επαναλαμβάνουμε. Η λύση είναι μία: Απαγόρευση της εισόδου της στην Βουλή δια παντός και αντικατάσταση από τον επιλαχόντα ή επιλαχούσα βουλευτή του κόμματός της. Μη πρόσληψή σε οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία και μη χορήγηση σύνταξης από το Ελληνικό Κράτος. Να πάει στην Τουρκία την οποία τόσο παινεύει και επευφημολογεί. 
Άι σιχτίρ Ρεπούση!!!

1 σχόλιο:

  1. http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20745:2013-07-14-12-10-07&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή