Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Στο νοσοκομείο εισήλθε επειγόντως προχθές (08-07-2013) ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, ο οποίος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο που σήμανε συναγερμό στους γιατρούς, λόγω προηγούμενης περιπέτειας με την καρδιά του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και το Newsit, όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα, στην κατοικία του στο Πόρτο Χέλι.
Ο Μεγαλειότατος νοσηλεύεται στη "Βιοκλινική Αθηνών" (περιοχή Γηροκομείου). Η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη βεβαρημένη, καθώς τον Μάιο του 2009 είχε υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο για την αντικατάσταση αποτιτανωμένης αορτικής βαλβίδας, με κατάλληλη βιοπροσθετική και απλή αορτοστεφανιαία παράκαμψη, αλλά και για διάνοιξη αορτής. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί χθες το μεσημέρι (09-07-2013) είχαν συγκαλέσει έκτακτο ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να μελετήσουν τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος. Οι γιατροί ήθελαν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κατάσταση αλλά και για το ιστορικό του και γι'αυτό το λόγο είχαν επικοινωνία με το θεραπευτήριο στο Λονδίνο, που είχε χειρουργηθεί...

Σχόλιο
Η είδηση ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Μην πανικοβάλεστε. Ότι νεώτερο θα το μεταφέρουμε. Ευχόμαστε ολοψύχως περαστικά, ο ΘΕΟΣ να του χαρίζει υγεία και προκοπή γιατί τον έχουμε ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Ελληνικός λαός συμπαραστεκόμεθα στο πλευρό του! Ας προσευχηθούμε υπέρ ταχείας αναρρώσεως του Βασιλέως Κωνσταντίνου και αποκαταστάσεως της υγείας αυτού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου