Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

"ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ" ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΒΙΝΤΕΟ.

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

"Ραντεβού στα γουναράδικα". Αυτή η φράση ακούστηκε μέσα στην Βουλή, φυσικά από έναν βουλευτή-πολιτικό απόγονο των ανθρωποχασάπηδων των ΚΚΕ. Μην ξεχνάμε ότι ΚΚΕ και ΣυΡιζΑ μέχρι το 1968 ήταν ένα. Κατά τον συμμοριτοπόλεμο ήταν ένα. Και τα δύο κόμματα έχουν κοινό παρελθόν μέχρι το 1968.
Την φράση "Ραντεβού στα γουναράδικα" την χρησιμοποιούσε το ανθρωπόμορφο ομοφυλόφιλο κτήνος που ακούει στο όνομα "Άρης Βελουχιώτης". Την χρησιμοποιούσε πριν από κάθε παράτολμη απάνθρωπη πράξη με το κουνσερβοκούτι ανά χείρας. Πριν βασανίζει και σκοτώσει τους Έλληνες. Αυτόν τον φρικτό θάνατο των αμάχων μαρτύρων Ελλήνων και Ελληνίδων που με το αίμα τους πότισαν το δένδρο της ελευθερίας αυτού του τόπου έρχεται η κομμουνιστική προπαγάνδα να την αλλοιώσει και να την μετατρέψει ως "οι μάχες των κομμουνιστών να ελευθερώσουν αυτόν τον τόπο"!!!
Ο βουλευτής ΣυΡιζΑ Ν. Καστοριάς Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο) πουλά φιλολαϊκή προπαγάνδα για αλίευση ψήφων (μολονότι έχει δίκιο για την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι Έλληνες) και μετά εκτοξεύει την απειλή "Ραντεβού στα γουναράδικα". 
Ερωτήσεις:
- Ετοιμάζεται το ΣυΡιζΑ να πάρει κουνσερβοκούτια και να σφάξει τους Έλληνες πατριώτες υπό το πρόσχημα της "Ελευθερίας του τόπου";
- Ετοιμάζεται να μας στείλει στα γκουλάγκ όπως είπε ο παράφρων αμπελοφιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ;

Ο κ. Διαμαντόπουλος κατάγεται από την Καστοριά, μία περιοχή όπου έζησε το παιδομάζωμα, έζησε την βαρβαρότητα των κομμουνιστοσυμμοριτών, μία περιοχή όπου υπήρξε το πεδίο της ήττας και συντριβής του κομμουνιστοσυμμοριτισμού. Δεν μπορεί να εκστομίζει τέτοιες απειλές εντός Κοινοβουλίου. Έχουν ακουστεί τόσες και τόσες μπούρδες στις συνόδους της Βουλής της Β΄ Αβασίλευτης Δημοκρατίας, του εφιάλτη που ζούμε 40 χρόνια, αλλά τώρα άρχισαν οι απειλές από το αριστερό ψευτοκουλτουριάρικο τόξο

Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου