Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΑΚΕ... ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΕΙ!

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το καθεστώς της 21ης Απριλίου κατηγορείται για πολλά πράγματα. Όμως, υπάρχει και ο "Εθνικός Αγωνιστής" που ανακαλύπτει κρυφές πτυχές της Ιστορίας και τις δημοσιεύει προς γνώσιν ημών. Ποιος να ξέρει ή να θυμάται ότι ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Στυλιανός Παττακός είχε ενισχύσει το Ταμείο Ασφάλισης Κληρικών Ελλάδος (ΤΑΚΕ) και είχε αυξήσει τους μισθούς των Κληρικών.
Αυτό το έκανε ο Παττακός για να δώσει κίνητρα στους πολίτες να γίνουν Κληρικοί γιατί και τότε, όπως και τώρα, εμφανίστηκε το πρόβλημα της μείωσης του αριθμού των κληρικών. 
Σήμερα έρχεται η τρόικα η οποία απαιτεί να περάσει η μισθοδοσία των 9.500 Ιερέων και των 100 Αρχιερέων από το Ελληνικό κράτος στην Εκκλησία!!! Η μισθοδοσία των Κληρικών ανέρχεται ετησίως 220.000.000 ευρώ.
Η τρόικα θέλει διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας και φορολόγηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας. Η Εκκλησία είναι η σπονδυλική στήλη του Ελληνισμού. Αυτή ήταν που έσωσε τον Ελληνισμό στα πέτρινα χρόνια της σκλαβιάς και ήρθαν οι Βαυαροί Αντιβασιλείς και οι ντόπιοι πολιτικάντηδες μέχρι σήμερα δέσμευσαν παράνομα το 96% της Εκκλησιαστικής περιουσίας και το υπόλοιπο 4% δεσμευμένο από το δημόσιο. 
Δυστυχώς, είτε το αποδέχονται κάποιοι είτε όχι με Βασιλέα και Τανκς αναπτύχθηκε αυτή η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου