Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ (3)

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Κατόπιν αποφάσεως της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος" διαγράφεται από το άρθρο του "Μαρμαρωμένου Βασιλιά" "ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΓ΄ ΚΑΙ ΟΧΙ Β΄" το παρακάτω σχόλιο: 

"Η οικονομική κρίση είναι μουσική στ'αυτιά του χονδροντεγκρέτσια.
Μας έρχεται γεμάτος έντερα απ'το κεφάλι ώς τη φτέρνα, χορτάτος, με κοιλιές και προγούλια γεμάτα μπριζόλες χοιρινές, κοτόπουλα, μπούτια μοσχαριού, και δανέζικα κεφτεδάκια και σάλτσες, για να εκφράσει τη "συμπαράσταση" του στο λαό. Και αν θέλουμε φυσικά, μόνο "άν θέλουμε" θα καθίσει.
Δέ πας στα τσακίδια ρε γουρουνόφατσα, που είχες και το τουπέ να συζητήσεις με τον Π για να μπεί η λέξη "βασιλική" πρίν απο "Ελληνική Αεροπορία".

Απάντηση: 
Το σχόλιο αυτό είναι γεμάτο από ανακρίβειες και ύβρεις καθώς οι άπλυτοι δεν έχουν επιχειρήματα. Αυτά τα έντερα, τις κοιλιές και τα προγούλια τα κάνετε εσείς οι εργατοπατέρες που παίζετε τους ψευτοεπαναστάτες. Μπήκατε στην πολιτική ενώ η κάλτσα σας βρωμούσε όρθια από την βρώμα και τώρα έχετε βίλες, καταθέσεις στην Ελβετία και το παίζετε "φίλοι του λαού". Αυτές τις μπριζόλες και τα κοτόπουλα που λες δεν ήταν αυτά που έκλεβαν οι πολιτικοί σου πρόγονοι, οι κατσαπλιάδες όταν κατέβαιναν στα χωριά και τα έκαιγαν;;;
Τις απειλές τύπου "αν θέλουμε θα καθίσει" να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου και την άπλυτη ψευτοκουλτουριαρική σου παράταξη. Δεν έχετε να κάνετε πλέον με ραντισμένο κόσμο και κοιμώμενες συνειδήσεις. Έχετε να κάνετε με ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ. Χωνέψτε το. Αν τρώει δανέζικα κεφτεδάκια εσένα δεν πειράζει. Τόσα χρόνια που ΣΕ ταίζανε κουτόχορτο και σταλινική προπαγάνδα δεν σε πείραζε. Αυτός τα τρώει με τα δικά του τα λεφτά. Εσείς που τα τρώτε με λεφτά του Ελληνικού λαού;;;
Πηγαίνετε να ανάψετε κανένα κεράκι στο Στάλιν, να σας φύγει η τρέλα. Τόσα χρόνια ορφανοί από πολιτικό πατέρα, έχετε τρελαθεί, αλλά λέει ο ένας, άλλα ο άλλος. Μια ζωή σταλινόδουλοι. Ότι έλεγε η μαμά Μόσχα, το Κρεμλίνο κάνατε. 
Αλλά μια που στην Ελλάδα είστε ανεπιθύμητοι, δεν πηγαίνετε στην Βόρεια Κορέα να βρείτε τους συναδέλφους σας με τα ταγάρια. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας βάλουμε και τα εισιτήρια.
ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ!

1 σχόλιο:

  1. Εθνικός Αγωνιστής: "Δεν γράφω, εκβιάζω. Δε σκέφτομαι, συκοφαντώ. Είμαι ελεύθερος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή