Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ!

ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Σου λέει έρχεται, διαμένει, δίνει τον παρόν του στον Ελληνικό λαό τον οποίο θέλουμε να εξαθλιώσουμε
Και έτσι, τα παπαγαλάκια του συστήματος ξεκίνησαν σε άρθρα σε εφημερίδες να βυσσοδομούν, να βγάζουν όλο το ανυπόστατο δηλητήριό τους, το μίσος, την εμπάθεια, τον φόβο τους για έναν άνθρωπο που αγαπά την χώρα του και τον λαό του και που ήρθε να μείνει στην Ελλάδα. Άρχισαν τα: "Γλύξμπουργκ, κοκός, γερμανός". Ευτυχώς όμως που όλο και περισσότεροι Έλληνες άρχισαν να καταλαβαίνουν την προπαγάνδα και το μίσος των πολιτικών και των ΜΜΕ, βγάζουν το κερί από τα αυτιά και καταλαβαίνουν το συμφέρον τους. Εμείς δόξα τω ΘΕΩ είμαστε Βασιλόφρονες, αυτοί δυστυχώς είναι βλακόφρονες
Ο Κωνσταντίνος, ως Δανός πολίτης αγόρασε μέσω κυπριακής offshore, σπίτι στην περιοχή Κρανιδίων-Πόρτο Χέλι. Αυτό η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" το ερμήνευσε ως "παράνομη αγορά του τέως" για να φάει μία αποστομωτική απάντηση από το Γραφείο Τύπου του ίδιου του Βασιλέως!!! (Δείτε την εδώ: ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ).
Σε κάθε προπαγανδιστικό άρθρο, απλοί πολίτες, αγανακτισμένοι με τόσα προβλήματα που έχουν, κουράστηκαν να ακούν το ίδιο παραμύθι για τον Κωνσταντίνο και μέσω σχολίων τους δίνουν την απάντηση στους συγγραφείς των άρθρων. Το 85% των απαντητικών σχολίων, τουλάχιστον, είναι υπέρ του Βασιλιά σε σχέση με το 2011 που κυμαινόταν στο 40-50%!
Τώρα ξεκίνησαν επειδή 6 αστυνομικοί φυλούν τον Βασιλέα και την οικογένειά του εν Πόρτο Χέλι. Τα παράπονα στην νομοθεσία του Κράτους. Αν έχει πρόβλημα η ΠΟΑΣΥ, δυστυχώς το πρόβλημα είναι δικό τους. Ας διαμαρτυρηθεί και για τους λωποδύτες κυβερνώντες όχι μόνο γι΄ αυτούς που οι πρόγονοί του τριπλασίασαν την Ελλάδα, που μπορούσαν να πουν ΟΧΙ σε αυτοκρατορίες, που έσωσαν χιλιάδες παιδιά από τους κομμουνιστικούς όνυχας και κράτησαν Ελληνική την Μακεδονία!
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ Β΄ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου