Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΒΟΡΙΔΗ & ΠΟΛΥΔΩΡΑ!

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Μας έπρηξαν τα ΜΜΕ για τον Βορίδη και τον Πολύδωρα με αφορμή τις ΟΡΘΟΤΑΤΕΣ δηλώσεις τους! Λένε οι δηλώσεις τους προκάλεσαν αντιδράσεις. Τι αντιδράσεις ποιος τι προκαλεί;;; ΕΣΕΙΣ!

Δηλώσεις Βορίδη
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης είπε πως η καταστροφή ξεκίνησε από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συγκεκριμένα: «Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή». Και έπεσαν πάνω του όλοι γιατί είπε την αλήθεια.
Αλλά να πούμε και του στραβού το δίκιο. Τις βάσεις για την καταστροφή της χώρας έθεσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με την αρχομανία του, τις άκρατες φιλοδοξίες, το παράτυπο και άνισο δημοψήφισμα του 1974, το κλείσιμο βιομηχανιών, την πλήξη της γλώσσας μας με την καθιέρωση μίας ιδιότυπης δημοτικής.
Το 1981 ξεκίνησε η "αριστερά επιδρομή", όπως είχε χαρακτηρίσει την άνοδο του ΠαΣοΚ στην εξουσία ο παρανόμως έγκλειστος στις φυλακές Γεώργιος Παπαδόπουλος, και τα διέλυσε όλα. Οικογένεια, Παιδεία, Οικονομία, Ιστορία, Κρατική Μηχανή. Νέα πρότυπα: τεμπελιά, υπερδανεισμός, μεγάλα λόγια, υπερκατανάλωση, καλή ζωή, δημόσιο, τζαμπέ-τζουμπέ: αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο "μεταπολιτευτικός διχασμός" να βγάζουν μαχαίρια συγχωριανοί για τα κόμματα!!! Σώσε μας ΠΑΝΑΓΙΑ μου!
Ο Βορίδης δεν έχει καθόλου άδικο. Οι πολιτικάντηδες του τόπου και τα αριστεροκρατούμενα, σιωνιστοαργυρώνητα ΜΜΕ θέλουν να ακούν μόνο αυτά που τους συμφέρει. Ο Βορίδης ξεκίνησε ορθά.  Από την ΕΠΕν, δημιούργησει ένα πατριωτικών-εθνικιστικών αρχών κόμμα "Ελληνικό Μέτωπο", κατέληξε στο ΛαΟΣ και η κατάντια του σήμερα να καταλήξει στην ιδεολογία της ΝΔ τον νεοφιλελευθερισμό.

Δηλώσεις Πολύδωρα
Ο Πολύδωρας, σε συνέντευξή του στην Realnews δήλωσε τα εξής για την Χρυσή Αυγή: «Εγώ είμαι Κολοκοτρώνης, και αναζητώ συνεννόηση με όλους τους εμπολέμους. Ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή, είναι η τρόικα, είναι ο αργός θάνατος. Μιλάς με τον εχθρό και δεν θα μιλήσεις με ένα κόμμα με ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους; [...] Μας έπιασε η ευαισθησία για τη Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1.000.000 και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης. Το ξέρουν το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουν ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορίας του συνταγματικού δικαίου;».
Απευθυνόμενος, σε όσους είναι αντίθετοι με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας είπε: «Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;»."
Εγώ κατάλαβα, έβγαλα συμπέρασμα πως μιλά για συνεννόηση με τον κόσμο που ψήφισε Χρυσή Αυγή, όχι για συνεργασία με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής όπως το παρουσίασαν τα ΜΜΕ.

Επίλογος
Δεν προσφέρω κάλυψη ούτε στον Βορίδη που κατέντησε από πατριώτης-εθνικιστής ένας νεοφιλελεύθερος εγκληματίας. Εγκληματίας δεν αυτός που το κάνει μόνο αλλά και αυτός που το καλύπτει και ο Βορίδης προσπαθεί να το καλύψει και να το παρουσιάσει ως μία "σωτήρια πολιτική" και ψηφίζει νόμους που κονιορτοποιούν τον Ελληνικό λαό και απεμπολούν ιερά εθνικά εδάφη της επικρατείας μας!!!
Ούτε στον Πολύδωρα που είναι και αυτός στα βήματα του Βορίδη και βέβαια στο παρελθόν πολεμούσε την Εθνική Παράταξη και την ΕΠΕν αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται και να καταπολεμούμε το άδικο.

1 σχόλιο:

  1. kalispera mpes se parakalo sto Profil mou Εθνικός Αγωνιστής sto Facebook ke kitakse tin teleftea anakinosi mou. Ine i xthesini sinentefksi tou Mixaloliakou pou ksestomise oti o Venizelos itan aftos pou diplasiase tin Ellada !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή