Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ...

Γράφει ο "Εθνικός Αγωνιστής".

Κάποιοι “ Έλληνες” προδότες πολιτικοί έγιναν πλούσιοι, προσφέροντας ως ‘’αντιπαροχή’’ κομμάτια του Ελληνισμού !!! Ποιοι ήταν αυτοί; Η ηγετική ομάδα του κόμματος των Φιλελευθέρων. Ο “Eθνάρχης” Ελευθέριος Βενιζέλος και οι συνοδοιπόροι του!!! (που μέχρι σήμερα κυβερνάνε).
Η ατυχία της Ελλάδας ήταν ότι τα χρόνια που έπρεπε να σταθεί στα πόδια της, άπλωσε το χέρι της για βοήθεια σε δολοφόνους!!! Έπεσε σε μια τρομερή συμμορία ξυπόλητων, οι οποίοι ιδιωτικοποίησαν το κράτος για λογαριασμό τους. Για να αποκτήσουν περιουσίες, έμπλεξαν τον ελληνισμό σε τόσες μεγάλες περιπέτειες, που ακόμα και σήμερα δεν έχει διαφύγει τον αφανισμού του. Ακόμα και σήμερα το ελληνικό κράτος ΜΑΝΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ λειτουργεί πλέον στη δική τους ιδιοσυχνότητα… εκατό χρόνια φαγοπότι !!! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Ελευθέριος Βενιζέλος:
Ο πατέρας του Βενιζέλου, Μπένυ Σελόν εκ Θεσσαλονίκης, παντρεύτηκε μία Εβραία από την Κέρκυρα. Ωστόσο επειδή πλησίαζε η ώρα της στρατεύσεως και ήθελε να αποφύγει την στρατιωτική θητεία, ο Μπένυ Σελόν βρήκε απασχόληση σε ένα καράβι ως μούτσος, όπου αντικατέστησε έναν τεθνεώντα ναύτη που τον έλεγαν Κυριάκο. Στο λιμεναρχείο δηλώθηκε ως Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου έφθασε με το πλοίο, ύστερα από πολλές περιπέτειες. Γιος αυτού του Κυριάκου Μπενιζέλου (Μπεν ζελόν) υπήρξε ο γνωστός Εφιάλτης Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος διετέλεσε όργανο της ξενοκρατίας καθ’ όλο το διάστημα της πολιτικής του σταδιοδρομίας.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι η Μικρασιατική καταστροφή επήλθε την χρονική εκείνη στιγμή κατά την οποία δέσποζαν τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα δύο εβραϊκές μορφές: Ο Κεμάλ Ατατούρκ και ο Μπεν Ζελόν. Εξ΄ άλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος υπήρξε, ήδη από το 1917, όπως καταδεικνύεται μέσα από επίσημα έγγραφα, ο πρώτος πολιτικός ηγέτης και δη πρωθυπουργός που ζήτησε την αναγνώριση ισραηλινού κράτους.
Στην Κρήτη ήταν ο γιος του εμποράκου… όταν όμως άρχισε να ασχολείται με τα εθνικά μας θέματα ταξίδευε ανά τον κόσμο, χρησιμοποιούσε λιμουζίνες και κατοικούσε σε μέγαρα !!! Όσες περισσότερες καταστροφές προκαλούσε, τόσο πιο "μεγάλη" ζωή έκανε.

Κατηγορείται γιατί 
1.Δεν μεγάλωσε την Ελλάδα. Μας αυτοπαγίδευσε! Υπέγραψε μια αδιέξοδη συνθήκη-παγίδα (Σεβρών) που δεν εφαρμόστηκε ποτέ, με μια κυβέρνηση (Σουλτανική) η οποία δεν είχε καμία απολύτως ισχύ λόγω της έξωσής της από τον Κεμάλ!!!! Σαν να αγοράζεις οικόπεδο από ξένο ιδιοκτήτη ένα πράγμα...
2. Γιατί ο Βενιζέλος έκανε εκλογές το 1920; Μια μόνο είναι η απάντηση: Απαγκίστρωση!!! Εύκολη απαγκίστρωση!!! Δραπέτευση... αλά Καραμανλή 2009! Ο στρατός μας, είχε κλείσει 8 χρόνια διαρκών πολέμων, οι οικογένειες τον καταψήφισαν τον Βενιζέλο, ήταν αναμενόμενο. μας πήγε εκεί που ήξερε ότι έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας. Αλλά ο Βενιζέλος καταψηφίστηκε για έναν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ λόγο: Γιατί πήρε την εξουσία με ξένες λόγχες. Οι Ελληνες δεν ξέχασαν τον Σαράϊγ, την έξωση του λατρευτού τους Βασιλιά-Στρατηλάτη με την ωμή παρέμβαση των Αγλλογάλλων, τον αποκλεισμό και τον βομβαρδισμό του Πειραιά, τις διώξεις των αντιΒενιζελικών, την δολοφονία του Ίωνα Δραγούμη, τους εκτοπισμούς, τις εξορίες μέσα σε διάστημα 3 ετών (1917-1920), κλπ. Ο Βενιζέλος μπορούσε να μην κάνει εκλογές το 1920 και ας είχε λήξει η θητεία της κυβέρνησής του (μιας κυβέρνησης που ανέβηκε με Επανάσταση στην εξουσία και χωρίς εκλογές), όπως είχε κάνει και ο Αβραάμ Λίνκολν επί Αμερικάνικου εμφυλίου. Πολλοί είπαν τότε τον Λίνκολν δικτάτορα! Ο Λίνκολν όμως κράτησε τα ηνία (σε καιρό πολέμου κάνεις εκλογές;;;;;), κέρδισε τον Εμφύλιο, κατήργησε την δουλειά και οι ΗΠΑ έγιναν το Νο 1 κράτος στον κόσμο! Το ίδιο έγινε και με τον Φραγκλίνο Ρούζβελτ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (ο πρόεδρος των ΗΠΑ με την μεγαλύτερη θητεία)!!!
3. Η αντιπολίτευση υπό τον Γούναρη, όντως προανήγγειλε τέλος του πολέμου. Όμως όταν παρέδωσε ο Βενιζέλος αυτό δεν μπορούσε να γίνει!!! Το μέτωπο στην Σμύρνη είχε ήδη επεκταθεί από την Βενιζελική ηγεσία προς Ανατολάς. Δεν το διπλασίασε ο Γούναρης, όπως κακώς διδάσκεται σκόπιμα από Βενιζελικούς ιστορικούς... Ο Γούναρης μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά (εκ του αποτελέσματος πάντα), ΠΡΟΔΟΤΗΣ όμως δεν υπήρξε ΠΟΤΕ! Παρέλαβε ένα τέλμα, μια αδιέξοξη κατάσταση, μια εκστρατεία εκ εξής καταδικασμένη σε αποτυχία (ο Μεταξάς το είχε προβλέψει από το 1917 και είχε προσπαθήσει να το αποτρέψει με εισηγήσεις στα Επιτελεία παρότι εξόριστος από τους Βενιζελικούς στην Κορσική), πόσω μάλλον όταν ένας-ένας οι Σύμμαχοί μας (χαχαχαχα), οι φίλοι του Βενιζέλου, άρχισαν να μας πουλάνε.... 
Τέλος σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Αυστριακού Πρίγκηπα Φύρστμπεργκ ο “Εθνάρχης” Βενιζέλος (αυτός που πρότεινε για Νόμπελ ειρήνης τον σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ) δεν άφησε τον Στρατηλάτη Βασιλιά Κωνσταντίνο ΙΒ’ να ηγηθεί αντάρτικου με σκοπό την απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου το 1913 !!! 

Εμμανουήλ Μπενάκης
Γεννήθηκε το 1843 στην Ερμούπολη της Σύρου. Παντρεύτηκε την κόρη του Χωρέμη κι έτσι απέκτησε μεγάλη περιουσία.(ο απόλυτος ορισμός του κομπλεξικού προικοθήρα, που σε όλη του τη ζωή προσπαθούσε να "διαγράψει" από τη ζωή του το όνομα του πεθερού του. Στο τέλος τα κατάφερε. Κανένας πλέον δεν γνωρίζει τον πάμπλουτο Χωρέμη). Προφανώς ο "σώγαμπρος" έφυγε από την κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια, για να καταλήξει στην "επαρχιώτικη" Αθήνα μόνο και μόνο γιατί στην Αθήνα μπορούσε να παριστάνει τον "αριστοκράτη". Ήταν στενός φίλος του Βενιζέλου , με το κόμμα του οποίου εκλέχτηκε το 1910. Εθνικός "ευεργέτης", που, κάθε φορά που αναλάμβανε κυβέρνηση ο Βενιζέλος, έτρεχε να αρπάξει υπουργείο. Ο ιδρυτής του μεγαλύτερου γραφείου "συνοικεσίων" της χώρας με το όνομα Κολέγιο Αθηνών .Ο "πατέρας" όλων των προικοθήρων. Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ίωνα Δραγούμη.
Καρπός του γάμου του με τη θυγατέρα τού Χωρέμη, Βιργινία, ήταν η Πηνελόπη Δέλτα.
Δημήτρης Λαμπράκης: 
Ο "πατριάρχης" της Διαπλοκής, Το δεξί "χέρι" του Βενιζέλου. Ο Γκαίμπελς των βενιζελικών. Ο πρώτος πραγματικός διαπλεκόμενος φτωχομπινές της χώρας. Ο πρώτος φτωχοδιάβολος, που "νοίκιαζε" την πένα του για το μεροκάματο και ο οποίος έγινε μεγαλοεκδότης με κρατικά χρήματα . Ο αγράμματος "πατέρας" των σημερινών αγράμματων δημοσιογράφων!!! Ο "πατέρας" της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, η οποία υπηρετεί την "αλήθεια" μόνον όταν αυτή εξυπηρετεί το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον "Σχολείο" ολόκληρο είναι ο ΔΟΛ για "Πρετεντέρηδες" που τα παίρνουν, για να εξυπηρετούν "Δάσκαλος" μεγάλος ο Λαμπράκης Κολλητός του Βενιζέλου και ό,τι αυτό σήμαινε για έναν Βενιζέλο, ο οποίος διαχειριζόταν τα κρατικά ταμεία σαν προσωπική του περιουσία. Είχε και αγωνιστικά "ένσημα" στην κατοχή του. Ως πειναλέος και αγράμματος δασκαλάκος, έκανε "αντίσταση" στο Φλάμπουρο της Φλώρινας για ένα κομμάτι ψωμί. Όταν ασχολήθηκε με τα εθνικά θέματα, έμαθε και για το "παντεσπάνι". Τότε γνώρισε το Κολωνάκι, τα ρετιρέ και τα παραθαλάσσια εξοχικά. Μέχρι να ανακαλύψει αυτή τη "φάμπρικα", μέχρι και μετανάστης στη Νότια Αφρική είχε πάει, για να πουλάει φυλλάδες και να φάει ένα κομμάτι ψωμί. Τον "μάζεψε" ο Βενιζέλος, γιατί είχε τους λόγους του.

Γεώργιος & Ανδρέας Παπανδρέου
Ο γραμματέας του Βενιζέλου και ο εξ’ απορρήτων του. Ο μόνος που γνώριζε ποιες επαφές και για ποιον λόγο έκανε ο "εθνάρχης". Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε, πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...
Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου.(ο οποίος έγινε Πρωθυπουργός με την "αντιπαροχή" της Κύπρου και της απόλυτης υποταγής στο "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο… Ήταν αυτός που που έφερε την Χούντα του Γεώργιου Παπαδόπουλου ο οποίος Παπαδόουλος ήταν βαφτιστήρι του Γεωργίου Παπανδρέου.

Ο Αντρέας ήταν αυτός που με τα λεφτά του κόσμου έπαιρνε τις Ροζ βίλες και έτρεχε ο κακομοίρης ο Παπούλιας να τον καλύψει…)" Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου.(ο οποίος κατέστρεψε μία χώρα παραδίδοντας την διακυβέρνησή της στην τρόικα-ΔΝΤ, λέγοντας το περιβόητο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) Επανέρχομαι στον Γεώργιο Παπανδρέου τον “Γέρο”, Σκουπίδι με όλη τη σημασία της λέξης, έστω κι αν αυτό αδικεί κάποια ανακυκλώσιμα. Όπως και οι υπόλοιποι φτωχομπινέδες ανακάλυψε κι αυτός τα πλούτη μέσα από την πολιτική. Συστηματικά κρατικοδίαιτος και όπου μπορούσε "άρπαζε" ό,τι του έδιναν. Τα Ψυχικά και τα Καστριά τα "ανακάλυψε" αφού ασχολήθηκε με τα εθνικά μας θέματα. Θαμώνας και αυτός ξένων πρεσβειών. Ο αποκαλούμενος «Γέρος της Δημοκρατίας», όπου κανονικά θα έπρεπε να το αποκαλούν «Πατέρα της Δημοκρατίας» μιας και της Δημοκρατίας της γάμησε την μάνα!!! H Μακρόνησος άνοιξε τις πύλες της στις 6 Μαίου 1947 κι υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξης και Συντονισμού ήταν “Ο Γέρος της Δημοκρατίας” (κυβέρνηση Μαξίμου Δ.24-01-1947 έως 29-08-1947). Με το τέλος του Β’ ΠΠ το Αγγλικό Πλοίο “King David” έφερε τον Γ.Παπανδρέου στην Ελλάδα, άραγε γιατί εμπιστεύτηκαν αυτόν οι Άγγλοι ;;; Η γνωστότερη ατάκα του «Γέρου της Δημοκρατίας» Γεωργίου Παπανδρέου για το ΚΚΕ («το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι το κόμμα του Εγκλήματος και της Προδοσίας») ελέχθη αμέσως μετά τα Δεκεμβριανά του 1944 . Παρ'όλα αυτά συνεργάστηκε μαζί με την Ε.Δ.Α. (Η ΕΔΑ ιδρύθηκε σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στις 3 Αυγούστου του 1951 σαν συνασπισμός κομμάτων της αριστεράς, με την πρωτοβουλία του εκτός νόμου τότε τελούντος Κ.Κ.Ε., με πρόεδρο τον Ιωάννη Πασαλίδη.) Ο πρωθυπουργός των Δεκεμβριανών, αυτός που αιματοκύλησε την Ελλάδα και άρχισε τον εμφύλιο !!! Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 23 Οκτωβρίου 1944, και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να προβεί σε δύο πρωτοφανείς πλαστογραφήσεις ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) καταργώντας νόμους που αφορούσαν τη διαχείριση της περιουσίας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου.
Ο γέρος Παπανδρέου "έμπασε" μέσα στην Ελλάδα τους Αμερικανούς, ο Ανδρέας την "υποθήκευσε" και ο Γιωργάκης την "παρέδωσε" ...Έκλεισε ο κύκλος όπως άρχισε.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Καταγόμενος από οικογένεια με πολιτική παράδοση ασχολήθηκε από νωρίς με την πολιτική καταφέρνοντας να εκλεγεί βουλευτής Χανίων ήδη από τις βουλευτικές εκλογές του 1946. 
Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1918 στη συνοικία Χαλέπα των Χανίων, στο σπίτι όπου είχε υπογραφεί η σύμβαση της Χαλέπας, η οποία παρείχε τα πρώτα δικαιώματα στους Κρήτες και ήταν δευτερότοκος γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, βουλευτή και αγωνιστή, και της Σταυρούλας Πλουμιδάκη. Από την πλευρά του πατέρα του είναι εγγονός του Κωστή Μητσοτάκη (1845 - 1898), του ιδρυτή του κόμματος των Ξυπολήτων, κόμμα το οποίο παρέλαβε ο Ελευθέριος Βενιζέλος μετονομάζοντάς του σε "Κόμμα των Φιλελευθέρων", και της Κατίγκως Βενιζέλου, αδερφής του Ελευθέριου Βενιζέλου
Ο παππούς του, ο Χαράλαμπος Πλουμιδάκης, πρωτοξάδελφος του Ελευθερίου Βενιζέλου, βουλευτής και αυτός, από τους πρώτους προέδρους του Δικηγορικού Συλλόγου, έπαιξε το ρόλο του στην περίοδο της Κρητικής Πολιτείας.

Αντώνης Σαμαράς
Από την πλευρά της μητέρας του είναι απόγονος της οικογένειας Μπενάκη. Είναι τρισέγγονος του Εμμανουήλ Μπενάκη, δισέγγονος του Στέφανου και της Πηνελόπης Δέλτα, εγγονός του υπουργού Αλέξανδρου Ζάννα και ανηψιός του λογοτέχνη Παύλου Ζάννα. Έχει έναν αδελφό, τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αρχιτέκτονα και πρόεδρο του Κολλεγίου Αθηνών.
Ο Μέγας ψευτοπατριώτης που εξαπάτησε τον κοσμο και αυτός με την σειρά του !!! 
Ξεκινώντας με το προεκλογικό προφίλ του αντιμνημονιακού και καταλήγοντας ο μεγαλήτερος υπέρμαχος του μνημονίου !!! Παραδίδοντας την χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους !!! 
Αυτός, ο οποίος υποσχόταν ότι θα τιμωρήσει το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ, ανέλαβε να συγκυβερνήσει με αυτό. "Ξέχασε" τις υποσχέσεις του και προστάτευσε τον φίλο, συμμαθητή, συμφοιτητή και συγκάτοικό του (Γιωργάκη). Τον ανέμελο περιηγητή.

Όλοι αυτοί ήταν είναι και θα είναι ΟΙ συνεχιστές του Βενιζελισμού. 

Περίπτωση Καραμανλή
Ο μόνος πρωταγωνιστής, που —φαινομενικά τουλάχιστον— δεν ήταν βενιζελικός σε όλη αυτήν την "παράσταση", ήταν ο Καραμανλής. Τι ήταν ο Καραμανλής; Ο προδότης της Δεξιάς. Αυτός, ο οποίος παρέδωσε τη Δεξιά στους βενιζελικούς . Ο κουφός από το Κιουπκόι, ο οποίος συνήθιζε να κάνει τον τσαμπουκά σε υπαλλήλους, φτωχούς και αδύναμους. Ο αστράτευτος "Εθνάρχης" Ένας ακόμα φτωχομπινές, που για μυστήριους λόγους άφησε πίσω του μια πάμπλουτη οικογένεια. Ο άνθρωπος, που, όταν οι Έλληνες πολεμούσαν στην Πίνδο, ήταν απών. Ο άνθρωπος, που, όταν οι Έλληνες αντιστέκονταν στο βουνό, ήταν είτε κρυμμένος στα υπόγεια της Αθήνας είτε λιαζόταν στις όχθες του Νείλου. Ο άνθρωπος, που, όταν οι Έλληνες βασανίζονταν από τη Χούντα, αυτός μάθαινε γκολφ στο Παρίσι. Αυτός έγινε ο "τσαμπουκάς" της περιόδου της ειρήνης και της “δημοκρατίας” Ο εκ του ασφαλούς "σκληρός", που πετούσε τασάκια σε συνεργάτες του. 
Αυτός παρέδωσε τη Δεξιά στους βενιζελικούς και γι' αυτό έτυχε της αναγνώρισης του παρακράτους τους. Αυτός ήταν ο "δούρειος ίππος" μέσω του οποίου οι βενιζελικοί άλωσαν τη Δεξιά. Παλιός συνεργάτης των βενιζελικών. Αυτός έφερε τη δεξιά ΕΡΕ σε τόσο δύσκολη θέση, ώστε ο λαός να δώσει την εξουσία στον "γέρο" Παπανδρέου για να μεθοδεύσουν την ανατροπή του Παλατιού. Μετά προστατεύτηκε στο Παρίσι, όπως συνέβαινε με όλους τους προδότες . Άλλος ένας φτωχομπινές, ο οποίος ανακάλυψε τα παντεσπάνια και τα γκολφ από τις μυστικές υπηρεσίες και τα κρατικά χρήματα. Τον έφεραν στην "αυγή" της Μεταπολίτευσης σαν "σωτήρα" και ηγέτη της δεξιάς Νέας Δημοκρατίας!!! Της δικής τους "Δεξιάς". Είχε την απόλυτη δεξιά "βιτρίνα" άσχετα με το τι τελικά ήταν ο ίδιος και ποιους υπηρετούσε. Ήταν γνωστός δεξιός και γι’ αυτό τους ήταν χρήσιμος. Έπρεπε να βρουν δεξιό, για να υπογράψει τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του Παλατιού. 
Αυτός που θα επέστρεφε από το Παρίσι ύστερα από το φιάσκο του Πολυτεχνείου, και θα σχεδιάζε πώς να γίνει ο απόλυτος μονάρχης παρακάμπτοντας τον Βασιλιά Κωνσταντίνο Β’ που ενώ του είχε υποσχεθεί ότι μόλις θα έφτανε στην Αθήνα θα έδινε εντολή να πάει να τον παραλάβει το αεροπλάνο της Ε.Β.Α. από το Χίθροου, τελικά τον εξαπάτησε φοβούμενος την επάνοδό του και μήπως ο Κωνσταντίνος άνοιγε τον φάκελο της Κύπρου, όπως είχε ήδη δηλώσει !!! 
Ύστερα λόγο του Κυπριακού (Αττίλλας1) προβλήματος οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Χούντας (του Ιωαννίδη) για να σώσουν τους εαυτούς τους προσφέρουν την Εξουσία στον Καραμανλή. Ο «Εθνάρχης» ορκίζεται πρωθυπουργός ενώπιον του Ιωαννιδικού παράνομου «προέδρου» Φ. Γκιζίκη και θα εξοβελίσει τη Βασιλεία με την αντισυνταγματική «συντακτική πράξη» της 1ης Αυγούστου 1974. (επανέφερε εν ισχύ το Σύνταγμα του 1952. Ανέστειλε όμως τις διατάξεις της μορφής του πολιτεύματος! Ενώ δηλαδή, αφού επανήλθε το Σύνταγμα του 1952 σε ισχύ, θα έπρεπε αυτοδικαίως να επανέλθει και το πολίτευμα της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας, η Συντακτική Πράξη επέβαλε, όπου ανεφέρετο Βασιλεύς, να τοποθετηθεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας!.) Ύστερα από λίγες ημέρες έρχεται ο φονικός Αττίλας όπου ο Εθνάρχης είπε το περίφημο "Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ". 
Τέλος ήρθε το άθλιο, αντισυνταγματικό, άδικο,άνισο δημοψήφισμα 08/12/1974. Το οποίο δημοψήφισμα αν είχε προηγηθεί των Βουλευτικών εκλογών, τα αποτελέσματα και των δύο θα ήταν ασφαλώς διαφορετικά. Αντιθέτως, προηγήθηκαν οι βουλευτικές εκλογές, πράγμα εντελώς παράδοξο, να εκλέγει κάποιος την κυβέρνησή του, χωρίς να ξέρει το Πολίτευμα του.
Φυσικά και δεν επρόκειτο για το πιο δίκαιο και καθαρό δημοψήφισμα που έγινε ποτέ. Δεν υπήρχαν εκλογικοί αντιπρόσωποι της Βασιλευομένης, τα ψηφοδέλτια ήταν χρωματιστά, αντίθετα με τους υποστηρικτές της Αβασίλευτης, δεν δόθηκε βήμα σε κανέναν υποστηρικτή της Βασιλευομένης για να μιλήσει εκτός από τον Στρατηγό Τζανετή, κάτι που φυσικά ήταν «παγίδα» για να ταυτιστεί με τη Χούντα, ενώ και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος απευθύνθηκε στον Λαό μόλις μια φορά από την τηλεόραση, και φυσικά από το Λονδίνο.
Αν στην Ισπανία, με το θάνατο του Φράνκο, γινόταν δημοψήφισμα για το Πολίτευμα, η Μοναρχία θα έπαιρνε 11% το πολύ. Κι όμως, ακολουθήθηκε πιστά η «πολιτική διαθήκη» του Φράνκο, τον διαδέχθηκε ο πρίγκιπας Χουάν Κάρλος, που ήταν στο πλευρό του συνεχώς ως διάδοχός του, σε αντίθεση με τον Κωνσταντίνο που δεν ταυτίστηκε ποτέ με τη Χούντα. Και εκλογές έγιναν 3 χρόνια μετά, το 1977, κι όχι στους επόμενους 3 μήνες, όπως στην Ελλάδα. Οι Ισπανοί ήταν πιο βλάκες δηλαδή; Κι εμείς οι έξυπνοι;
Και φυσικά, το ότι από τότε δεν έχει ξαναγίνει δημοψήφισμα για κανένα θέμα, αποδεικνύει την παθογένεια του συστήματος της Κληρονομικής Δημοκρατίας που μας κληρονόμησε ο «Εθνάρχης».

Και το βίντεο που μας πρότεινε ο Μάκης Ελευθερίου:\

ΕΒΡΑΙΟΙ:ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - YouTube

5 σχόλια:

  1. Μάκης Ελευθερίου23 Ιουλίου 2013 στις 3:02 μ.μ.

    Nα ΑΓΙΑΣΕΙ το στόμα σου χρυσέ μου άνθρωπε, Εθνικέ Αγωνιστή, που τιμάς τις λέξεις του ονόματός σου! ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ στο Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα που έβγαλε τέτοια Ανάρτηση, και τους έβαλε ΟΛΟΥΣ σε ένα καλάθι...

    Για κάτι τέτοιες στιγμές ΑΛΗΘΕΙΑΣ ζούμε, γι αυτό ψήφισα Εθνική Ενότητα, και γι αυτό θα την ξαναψηφίσω!

    Σας στέλνω ένα βιντεάκι που ανακάλυψα τελευταία, και συνάδει 100% με τα ανωτέρω....

    http://www.youtube.com/watch?v=ZNE-QYcDk7E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκης Ελευθερίου23 Ιουλίου 2013 στις 3:37 μ.μ.

      ΔΙΚΟ μου το λάθος, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Εθνική Ελπίδα.... Τα μπερδεύω συνέχεια. Στην κάλπη όμως (επειδή είμαι οπτικος τύπος) δεν μπερδεύονται με ΤΙΠΟΤΑ. Το λογότυπο της Εθνικής Ελπίδας, τα λέει ΟΛΑ!
      Της Εθνικής Ενότητας πάλι, θυμίζει το νέο Λογότυπο της Τρ.Πειραιώς... που με τη σειρά του θυμίζει Γερμανική Τράπεζα.

      Τα σύμβολα ΕΥΤΥΧΩΣ μιλάνε πολύ περισσότερο απο τις λέξεις!

      Διαγραφή
  2. Εθνικός Αγωνιστής: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!!!
    http://www.stoxos.gr/2012/11/blog-post_6948.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικός Αγωνιστής: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2: ΠΛΑΪ - ΠΛΑΪ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ Η ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ...!!!
    http://www.stoxos.gr/2012/11/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή