Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" (ΜΕΤΑΞΥ Δ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ)

Γράφουν δύο από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Τις τελευταίες 2 ημέρες θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε από ορισμένους σχολιαστές οι οποίοι αντέδρασαν στην απόφασή μας να στηρίξουμε την "Ορθόδοξη Ενωτική Κίνηση" που στόχο έχει (σύμφωνα με όσα λέει) τον Διάλογο και Ένωση των πιστών των Νέου & Παλαιού Ημερολογίων. Η απόφασίς μας ήταν βεβιασμένη, όντες θετικά επηρεασμένοι από αυτήν την πρωτοβουλία μη ελέγξαντες περαιτέρω λεπτομέρειες.    

Σχολιαστές
Ο σχολιασμός των ανθρώπων ήταν επιθετικός. Μας κατηγόρησαν για ψηφοθηρία παίρνοντας παραπλεύρως τον Σωτηρόπουλο με το μέρος μας. Εξεπλάγησαν που τον διαφημίζουμε (από που και ωσπού) καθώς και μία "οργάνωση-φάντασμα" όπως την χαρακτήρισαν. Εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισαν τον διαχειριστή του "Ελλάς-Ορθοδοξία" παλάντζα και δήλωσαν την απόσυρσή τους από την Εθνική Ελπίδα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το όλο συμβάν! Άλλοι ευθέως ως "αναξιόπιστο", "γλύφτη ΝΔ, ΛΑΟΣ, Χρυσής Αυγής" και "υβριστή του Βασιλέως και της Επαναστάσεως" (= της 21ης Απριλίου). 
Τα συγκεκριμένα τα αρνητικά σχόλια τα οποία μας ταρακούνησαν και από την χαρά, μάς πήγαν στην προσγειωμένη πραγματικότητα και εξετάσαμε όλα τα ενδεχόμενα. Αποκρούσαμε τα σχόλια που καθυβρίζουν τον Δ. Σωτηρόπουλο με χαρακτηρισμούς "γλύφτη, χριστέμπορας, πατριδέμπορας" κλπ διότι δεν ενέχουν κοσμιότητα και επίπεδο πολιτισμένης συζήτησης.

Blog "Ελλάς-Ορθοδοξία".
Το blog "Ελλάς-Ορθοδοξία" την στάση αναμονής που αποφασίσαμε ωριμότερα να κρατήσουμε έναντι της ΟΕΚ, την μετέφρασε ως μία "ασύνετη και ανώριμη πράξη". 
Ο κ. Σωτηρόπουλος έγραψε μεταξύ άλλων στο εξής σχόλιο (γιατί μας κατηγόρησε ότι δεν θέλουμε να ακουστεί η αλήθεια): 
"Ποια είναι η "θύελλα αντιδράσεων" στην οποία αναφέρεστε; 13 σχόλια ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ;;; Δεν καταλαβαίνετε πως κάποιος ανώνυμος λασπολόγος έγραφε συνεχώς σχόλια πως "δεν θα ξαναψηφίσει Εθνική Ελπίδα", "θα σας δείξει" και άλλες τέτοιες φαιδρότητες, για να προκαλέσει εντυπώσεις; [...]
Επηρεαστήκατε από κομματικούς εγκάθετους, οι οποίοι επειδή έχουν πάθει ζημιά από παλαιότερες αναρτήσεις μου σχετικά με το ρόλο των κομμάτων που υπηρετούν, ξεσπούν εναντίον μιας προσπάθειας που γίνεται για καλό σκοπό! [...] Από εσάς όμως, περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση με μεγαλύτερη σύνεση και ωριμότητα.
Δεν κρυβόμαστε, σε αντίθεση με τους θρασύδειλους κουκουλοφόρους υβριστές μας. Στη Δήλωσή μας υπάρχουν αναλυτικά τα ονόματα της προσωρινής διοικούσας τετραμελούς επιτροπής, καθώς και των πρώτων 30 περίπου μελών που συνυπέγραψαν τη Δήλωση.
Έχουμε δώσει τηλέφωνο, εμαιλ και ιστοσελίδα [...] Σας ξαναλέω, εξετάστε σοβαρά τα δεδομένα και μην παρασύρεστε από κακεντρεχείς ψευτοσχολιαστές.".
Βέβαια και ο κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ων "δημοκράτης", έσβησε την ανάρτηση στην οποία μας ευχαριστούσε ως blog για την στήριξη. Και μας εκπλήσσει το γεγονός ότι τόλμησε να μας κατηγορήσει ότι "δεν θέλουμε να ακουστεί η αλήθεια". Εμείς όμως του αναρτούμε το σχόλιο. Δεν πειράζει. Του εύχομαι την παρά ΘΕΟΥ φώτισιν, καλή επιτυχία στην ΟΕΚ και μέχρις εκεί.
Το blog μας, επί του θέματος της ΟΕΚ, διατηρεί στάση αναμονής.

Επίλογος
Με το άρθρο αυτό επιχειρούμε να δώσουμε τέλος στην συζήτησή αυτή. Επιθυμούμε να μην αναρτηθούν άλλα σχόλια τα οποία είτε θα μας κατηγορούν είτε θα μας επευφημούν. Υπάρχουν τόσες αναρτήσεις και θέματα στο παρόν blog, δείτε τα και πείτε μας επ΄ αυτών την άποψή μας. Αρκετά αυτός ο "σχολιαστικός πόλεμος"!!! Μέχρις εδώ!!!

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΗΓΕΙ ΕΔΩ & ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ! 
ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! 
ΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ!!! 

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας αλλά όπως είπαμε "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ". Μας συγχωρείτε αλλά πρέπει. Δεν θέλουμε να βάζουμε ή να βάζετε λάδι στην φωτιά.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ! Σας παρακαλούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή