Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ & Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος και η Βασίλισσα Άννα-Μαρία, ως γνωστόν, εδώ και 3 χρόνια κατοικούν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, αλλά το επισημοποίησαν τον Απρίλιο φέτος, κλείνοντας τα εν Λονδίνω σπίτι και γραφείο τους. 
Στην Ελλάδα παραθερίζει με την οικογένειά του και ο Διάδοχος Παύλος Β΄
Θα ήθελα να σας ενημερώσω επίσης ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος είναι τελείως καλά από την λοίμωξη που τον είχε βασανίσει κατά τις 8-10 Ιουλίου 2013. Τον χρειαζόμαστε γιατί θα κληθεί να να αναλάβει να πρωτοβουλίες και σημαίνοντα ρόλο για την Πατρίδα κάτι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θέλει να περιορίσει...
Θα κλείσω το άρθρο με ένα σχόλιο που βρήκα στο facebook των "ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" του Μαρμαρωμένου Βασιλιά ο οποίος λέει τα εξής: "Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ απηύθυνε την επόμενη της ψηφοφορίας το ακόλουθο μήνυμα: «Έλληνες και Ελληνίδες. Πιστός στη διακήρυξή μου, επαναλαμβάνω ότι προέχει η εθνική ενότητα χάριν της ομαλότητας, της προόδου και της ευημερίας της Χώρας και εύχομαι ολόψυχα οι εξελίξεις να δικαιώσουν το αποτέλεσμα που προέκυψε από τη χθεσινή ψηφοφορία».
ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ;;;;;;;;;;;;;;ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!! ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου