Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Στα 8 χρόνια "Προεδρίας" του ο Κάρολος Παπούλιας ουδέποτε είχε επισκεφθεί τα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως των Εβραίων. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Στόχος" αυτοί είναι που έδωσαν εντολή στον Παπούλια να πάει να προσκυνήσει στο Άουσβιτς την περασμένη Τρίτη και να κάνει δηλώσεις υπέρ των σφαγιασθέντων Εβραίων. 
Όπως γράφει η εφημερίδα, "επισκέφθηκε τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως στο Άουσβιτς και στο Μπιρκενάου, έξω από την Κρακοβία και ξεναγήθηκε από τον διευθυντή του μουσείου. Αμέσως μετά κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων και επισκέφθηκε το κρεματόριο των επισκεπτών! Επίσης οι δηλώσεις που έκανε ήταν ότι "τιμώ με την παρουσία μου τις χιλιάδες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, μεταξύ αυτών και χιλιάδες συμπολίτες μου" [...] "Όποιοι αρνούνται την μεγάλη αυτή θυσία των χιλιάδων ευρωπαίων πολιτών,δεν μπορεί να συγκαταλέγονται μέσα στην ευρωπαική οικογένεια"!"


Σχόλιο ΔΕΡ
Έτσι υποτάσσονται στον Σιωνισμό. Ουδέποτε παρέστη όμως σε μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων και σφαγιασθέντων Μικρασιατών και Ποντίων. Ότι πει ο Εβραίος. Βάζουμε τον κιπά και τον προσκυνούμε για να διατηρηθούμε στην εξουσία. Και όμως μέχρι αυτήν την στιγμή 71 (!!!) ψήφοι στο galop.gr είναι υπέρ της Προεδρευομένης Δημοκρατίας, πράγμα που αποδεικνύει ότι ο κόσμος του αρέσει η παρούσα κατάσταση. Όταν πουληθεί η Ελλάδα με υπογραφή Παπούλια, τότε θα θέλετε ακόμα Αβασίλευτη Δημοκρατία;;; 
ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΒΡΑΧΥ ΣΟΥ ΜΝΗΜΗ. 
Ψηφίστε Βασιλευομένη Δημοκρατία πατώντας εδώ: Πολιτεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου