Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η ΔΕΞΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ.... ;

Γράφει ο "Εθνικός Αγωνιστής".

Eπειδή κάποιοι έχουν χρεώσει τις εξορίες του "εμφυλίου" (συμμοριτοπόλεμου) στην “Δεξιά” (ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά κτλ.) θα ήθελα να επισημάνω ότι άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη...
Για παράδειγμα η Μακρόνησος άνοιξε τις πύλες της στις 6 Μαίου 1947 κι υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξης και Συντονισμού ήταν “Ο Γέρος της Δημοκρατίας” (κυβέρνηση Μαξίμου Δ.24-01-1947 έως 29-08-1947) εκτός αυτού οι πρωθυπουργοί από 1944 έως το 1950 ήταν οι Παπανδρέου, Πλαστήρας, Βούλγαρης, Δαμασκηνός, Κανελλόπουλος, Σοφούλης, Πουλίτσας, Τσαλδάρης, Μάξιμος, Διομήδη, Θεοτόκη, Βενιζέλο, ενώ ο Παπάγος εμφανίζεται μόλις το 1952 κι ο Καραμανλής το 1955.
Άλλωστε με το τέλος του Β’ ΠΠ το Αγγλικό Πλοίο “King David” έφερε τον Γ.Παπανδρέου στην Ελλάδα, άραγε γιατί εμπιστεύτηκαν αυτόν οι Άγγλοι ;;;
Η γνωστότερη ατάκα του «Γέρου της Δημοκρατίας» Γεωργίου Παπανδρέου για το ΚΚΕ («το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι το κόμμα του Εγκλήματος και της Προδοσίας») ελέχθη αμέσως μετά τα Δεκεμβριανά του 1944 . Παρ'όλα αυτά συνεργάστηκε μαζί με την Ε.Δ.Α. (Η ΕΔΑ ιδρύθηκε σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στις 3 Αυγούστου του 1951 σαν συνασπισμός κομμάτων της αριστεράς, με την πρωτοβουλία του εκτός νόμου τότε τελούντος Κ.Κ.Ε., με πρόεδρο τον Ιωάννη Πασαλίδη.)

Σχόλιο ΔΕΡ
Κατηγορούν την Δεξιά ότι άνοιξε την Μακρόνησο, ενώ κυβερνούσε το Κέντρο. Κατηγορούν την Δεξιά για το Σύνταγμα του 1952, ενώ το εκπόνησε το Κέντρο. Κατηγορούν την Δεξιά ότι συνεργάστηκε επί συμμοριτοπολέμου με τους Αμερικανούς ενώ κυβερνούσε το Κέντρο. Κατηγορούν την Δεξιά για τα Πιστοποιητικά Κοινωνικών Φρονημάτων ενώ τα θέσπισε το Κέντρο. 
Για να ξεκαθαρίζουμε όμως, δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε φυσικά αριστεροί. Διχαστικά και παρωχημένα είναι αυτά τα ιδεολογήματα με σκοπό να μην ενωθεί ο λαός. Αλλά να λέμε την ιστορική αλήθεια και να μην φορτώνουμε λάθη και εγκλήματα άλλων σε άλλους! 

2 σχόλια:

  1. "Εθνικός Αγωνιστής" .Θύματα της αριστερής προπαγάνδας έχουν πέσει πολλοί, που μονοπωλεί τα πάντα επί 30 χρόνια και έμαθαν ότι οι δοσίλογοι της κατοχής ήταν δεξιοί και παράλληλα οι κομμουνιστές οι ήταν οι μόνοι αντιστασιακοί. http://sfoulidis.landofheroes.org/dosilogoi/dosilogoi.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εθνικός Αγωνιστής" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ ΕΞΟΡΙΑΣ Ο ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ !!! Το Ιδιώνυμο του Βενιζέλου θεσμοθέτησε τις εξορίες !!!Το 1917 ψηφίζεται ο νόμος 755 της κυβέρνησης Βενιζέλου για την εκτόπιση των υπόπτων που επαπειλούσαν την “δημοσίαν ασφάλειαν” και την “ησυχία των πολιτών”, ενώ το 1918 εκδόθηκε ο νόμος 1227 (τροποποιητικός κι αυτός του νόμου του 1871), με τον οποίον προβλεπόταν η εκτόπιση για συγγενείς καταδικασμένων ή καταδιωκομένων προσώπων, τα οποία είχαν υποπέσει σε αδικήματα ανυποταξίας, στάσης κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή