Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

39 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Σαν σήμερα, πριν από 39 χρόνια, η Τουρκία έγραφε στο ποινικό της μητρώο μία άλλη πράξη βαρβαρότητας και βίας. Την-προγραμματισμένη και τακτοποιημένη από τους Αμερικανούς και το σιωνιστικό lobby-εισβολή της στην ανεξάρτητη Κύπρο. Η Τουρκία προφασίστηκε ότι, ως προστάτρια δύναμη, εγγυάται την ελευθερία της νήσου η οποία είχε παραβιαστεί από την Ελλάδα. 
Όλοι τότε, ο Έλληνας "Πρόεδρος της Δημοκρατίας", οι εξόριστοι Έλληνες πολιτικοί, η Ελληνική στρατιωτική ηγεσία γνώριζαν για την εισβολή αλλά προκειμένου να γαντζωθούν και πάλι στις καρέκλες, να τους γράψει η ιστορία, να αφήσουν μία υστεροφημία, πρόδωσαν την Κύπρο!!!
Ο Ιωαννίδης πίστευε πως αν διαμελιστεί η Κύπρος με τα 3/5 της στην Ελλάδα, θα έπαιρνε την Ανατολική Θράκη και Κωνσταντινούπολη. Πίστευσε με αφέλεια την CIA και πρόδωσε την Πατρίδα του.
Στις 20 Ιουλίου 1974 αποβιβάζονται τούρκοι στο νησί. Βομβαρδίζουν το νησί και καταρρίπτουν αλεξιπτωτιστές. Η ΕΛΔΥΚ ανθίσταται σθεναρώς. Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το 3% του κυπριακού εδάφους. Στην Ελλάδα κηρύττεται επιστράτευση-η πιο κακοσχεδιασμένη στην ιστορία της χώρας μας (μία επιστράτευση ανέλαβε να κάνει η αβασίλευτος χούντα και αυτή κακοσχεδιασμένη). Επανέρχεται, εντολόδοχος του Κίσινγκερ ο Κων/νος Καραμανλής και μας είπαν πως επαναφέρθηκε η δημοκρατία. Στις 14 Αυγούστου 1974 πραγματοποιείται η τελική βάρβαρη φάση όπου καταλαμβάνουν το 37%.
Οι απώλειες πολλές. Σκοτώθηκαν 2.000 Έλληνες της Κύπρου, 1.600 αγνοούμενοι και 200.000 πρόσφυγες έπρεπε να αναζητήσουν νέα γη και χώματα για να τους σκεπάσουν. Μεγάλοι αριθμοί για την μικρή μας Κύπρο...
Καταστροφές παντού. Σπίτια, Εκκλησίες, κτίρια. Όλα αυτά για να μετατραπεί η Κύπρος σε έρημον τόπον, σε αποικία του ΝΑΤΟ. 
To KKE ξύνει πληγές στις ιστορικές μνήμες του Ελληνικού λαού. Δείτε πρώτα το βίντεο: Το ΚΚΕ για την εισβολή στην Κύπρο - YοuTube
Μιλά λοιπόν και το ΚΚΕ που όταν εμείς χύναμε το αίμα μας για την Πατρίδα, αυτοί έριχναν καμιά τρακατρούκα για να πουν, για να δείξουν πως έκαναν αντίσταση.

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου