Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

39 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Σήμερα συμπληρώνονται 39 χρόνια από την λεγόμενη μεταπολίτευση. Δεν επρόκειτο για "μεταπολίτευση" αλλά για αλλαγή πρωθυπουργού. Από Ανδρουτσόπουλο σε Καραμανλή. Ο τελευταίος επανέφερε το Σύνταγμα του 1952 κολοβωμένο χωρίς τις αναλλοίωτες και απαραβίαστες βασικές διατάξεις της μορφής του πολιτεύματος. Άφησε την Κύπρο στο έλεος του Αττίλα ΙΙ και διεξήγαγε ένα άνισο υπέρ του αβασίλευτου πολιτεύματος δημοψήφισμα ώστε να ξηλωθεί ο τελευταίος Ορθόδοξος θρόνος στην υφήλιο. Ο θρόνος που τριπλασίασε την Ελλάδα και έφερε πολλαπλά οφέλη στο Ελληνικό Έθνος και το κράτος.
Εγκαθιδρύθηκε ένα πολίτευμα κομματικής ασυδοσίας, πολιτικών τζακιών, ρατσισμού κατά των Ελλήνων. Ένα καθεστώς όπου η αριστερή παράταξη κυριαρχεί στον πνευματικό τομέα της χώρας αφού έπληξε ΜΜΕ, παιδεία, τέχνες καθώς και την επαναστατικότητα των Ελλήνων.
Και ιδού που μας κατέληξε. Στις κατασχέσεις των περιουσιών μας από Γερμανικές τράπεζες, στην υποδούλωση του ΔΝΤ, στα χαράτσια, στην ανεργία ρεκόρ, στα μνημόνια, στις πτωχεύσεις και την μαζική "λαθροεισροή". Και αυτά με υπογραφή Προέδρων Δημοκρατίας.
Η ώρα ήρθε, το ξυπνητήρι κτυπά και μας καλεί να θυμηθούμε το χρέος μας ως ενεργοί πολίτες. Αυτήν την υποχρέωση οφείλει να υπενθυμίζει το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα". Καλούμε όλους τους Έλληνες σε επαγρύπνηση, να αποτάξουν το αριστερίστικο υπνωτικό αντιβασιλικό σύνδρομο και να κοιτάξουμε μπροστά διαφυλάσσοντας τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας, τις αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις μας και αποκαθιστώντας το πολίτευμα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας.
39 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ &... ΔΑΝΕΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου