Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ. ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Λιτός, μη συμβατικός, αγωνιστικός και ενωτικός ήταν στο μήνυμά του ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης στην Κοζάνη του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" κ. Γεώργιος Χατζηευστρατίου. Παρά τις υποχρεώσεις του, συνέταξε το ακόλουθο μήνυμα και το Δελτίο Τύπου της 4ης Ιουλίου και μας παρεκάλεσε όπως αναρτηθεί το πρώτο προς ενημέρωσιν των αναγνωστών και των φίλων-συναγωνιστών του κόμματος.

Μήνυμα Γεωργίου Χατζηευστρατίου
"Πριν από 3 χρόνια οι Βασιλόφρονες είχαμε δώσει το παρών στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" στην Αθήνα και δημιουργήσαμε έναν πολιτικό φορέα που επωμισθεί το βάρος ανασυγκρότησης της Ελλάδας και τιμώρησης των υπευθύνων που έφεραν την χώρα εδώ. Οι φωνές για αποκατάσταση του Βασιλέως Κωνσταντίνου στον θρόνο ενώθηκαν, συμπαρατάχτηκαν και δίνουν τον κατά τον Μακρυγιάννη ιερό αγώνα. Αγώνα για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjArNDj33jeeujDrkI9xbsKUTXVpd6-HxlGjnEshl7AZL7Z8ZFqHNg6laaxos7M4pJEqh3BiltaRNh4ecDDgTgr1hBWVaUQLt-osDjR6K7YBpHEmnrx2jUY_taMiq5oT652IGlqJ3L_eA0/s300/hjch.jpgΗ Εθνική Ελπίδα αποτελεί όχι ένα κόμμα απλώς κολλημένο στις επιλογές του παρελθόντος, το τάξιμο και το ρουσφέτι. Είναι εθνική συσπείρωση, ένα πανελλαδικό πατριωτικό μέτωπο που εκφράζει όλους τους Έλληνες από όλες τις τάσεις. Και αυτό αποδεικνύει το ριζοσπαστικό μας πρόγραμμα. Δίνει προτεραιότητα στον φτωχό, τον άνεργο, τον άγροτη, τον ανάπηρο, τον εργάτη, όχι στα οικονομικά συμφέροντα και τις πολυεθνικές που επιχειρούν την αφαίμαξη των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Δίνει προτεραιότητα στα εθνικά θέματα, στην παιδεία, την υγεία, την εργασία, τον πολιτισμό και όχι την διαρκή υποχώρηση στα με αγώνα κεκτημένα, στα δίκαιά μας, στην ιστορία μας και σ΄ όσα μας ανήκουν.
Εγώ καλώ όλους τους Έλληνες να συσπειρωθούν στην Εθνική Ελπίδα για έναν αγώνα εθνικό και όχι κομματικό. Καλώ δε, όλους τους Κοζανίτες και τις Κοζανίτισες να δώσουν την συμπαράστασή τους και την υποστήριξη τους στο κίνημά μας. Μαζί ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ"."

1 σχόλιο:

  1. Ως ομοϊδεάτης και πατριώτης,συγχαίρω την "Εθνική Ελπίδα" για το έργο της μέχρι τώρα.Θα ήθελα να σας προτείνω από τη μεριά μου κάτι.Αν γίνεται κάποια στιγμή στο μέλλον,να φτιάξετε μια εκπομπή που να αναφέρεται στην επικαιρότητα,καθώς επίσης και στα νέα γύρω από τους Βασιλείς μας και να προβληθεί σε κάποιο τοπικό κανάλι της περιοχής.Έτσι,θα μπορέσει ο κόσμος να γνωρίσει καλύτερα το κόμμα και τις δράσεις του,αλλά το πιο σημαντικό είναι να μάθει την αλήθεια.

    Με εκτίμηση
    Γεώργιος Καραμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή