Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ;;;

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Με σιγουριά προέβλεψε (;;;) ο Πρόεδρος του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" κ. Γιώργος Παπαδόπουλος διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών τον Νοέμβριο φέτος. Συνήθως, πέφτει μέσα στις "προβλέψεις" του γι΄ αυτό και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα. Π.χ. ο λόγος για τον οποίο δεν κατέβηκε στην φαρσοκωμωδία των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 ήταν επειδή ήξερε ότι θα γίνουν δεύτερες τον Ιούνιο!
Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του "Εγνατία tv" την Πέμπτη 19 Ιουλίου μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα. Για τον εκλογικό νόμο είπε: "Θα αλλάξουν τον εκλογικό νόμο με την έγκριση 200 ψήφων ώστε να ισχύσει κατ΄ ευθείαν". Επίσης πιστεύει ότι θα καταργηθεί η ρήτρα του 3% και θα θεσμοθετηθεί το 0,33% είσοδος στην Βουλή, παραμένοντας ωστόσο το 50 έδρες μπόνους στο 1ο κόμμα!
Σε μία τέτοια περίπτωση η επόμενη Βουλή θα είναι δωδεκομματική! Γιατί μεν θα μπουν ΛαΟΣ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δημιουργία Ξανά, Κοινωνία, ίσως Εθνική Ελπίδα αλλά θα φράζει την είσοδο και άλλων κομμάτων στην Βουλή λόγω της πριμοδότησης των 50 εδρών.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, τον Σεπτέμβριο θα έχουμε εξελίξεις και μας περιμένει ένας αρκετά δύσκολος χειμώνας.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την Ορθοδοξία-Πατρίδα και τον αδικημένο μας Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄ που ένας δημοσιογραφίσκος τον χαρακτήρισε "τσόγλανο" στο παρακάτω άρθρο του Η γοητεία του τσόγλανου. Βέβαια ότι είναι ο καθένας προσπαθεί να το προσάψει και στον άλλο! Το μυαλό (ανύπαρκτο εν αυτή τη περιπτώσει) του καθενός...

Προσωπικά εγώ είμαι υπέρ της απλής αναλογικής με ρήτρα 2% και χωρίς μπόνους στο πρώτο κόμμα, εκτός αν είναι πολύ κοντά οι έδρες του στην πλειοψηφία με 150μελή "κυβερνώσα" Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου