Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η ΚΟΝΤΡΑ ΖΑΡΟΥΛΙΑ - ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Η παρούσα Βουλή είναι για τα πανηγύρια. Το είχε αναλύσει και ο φίλος συνδιαχειριστής σε άρθρο του. Μέσα σ΄ όλες αυτές τις αναρίθμητες-άπειρες κόντρες μεταξύ βουλευτών, κυβερνήσεως και κομμάτων προστίθεται η κόντρα της βουλευτού της Χρυσής Αυγής και συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και Δ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη.

Πως ξεκίνησε
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει διανομή τροφίμων "μόνο για Έλληνες". Η Ελένη Ζαρούλια, αφού πήρε τον λόγο, ως ειδικός αγορητής για ένα Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, κατηγόρησε τους Σαμαρά, Δένδια, Καμίνη για καταπάτηση του Συντάγματος καθώς για έκδοση παρανόμων αποφάσεων "εμποδίζοντας", όπως είπε, "να ασκήσει το κοινωνικό του έργο".
Μόλις άκουσε ο Προεδρεύων της Βουλής Γ. Δραγασάκης "μόνο για Έλληνες" διέκοψε την βουλευτή και, σε ευγενικό τόνο, άρχισε ένα ντελίριο περί αντισυνταγματικότητος & αυθάδειας, με την Ε. Ζαρούλια να εκσφενδονίζει ατάκες που ενέχουν αλήθειες. 

Βίντεο:


Συνέχεια της κόντρας
Σήμερα, η Ζαρούλια επιτίθεται προσωπικά στον Γ. Δραγασάκη αναφέροντας το θέμα της κόρης του και χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο χυδαίο. Λεξιλόγιο "μπουζού, πρεζού". Ορθώς την συγκάλεσε ο Προεδρεύων της Βουλής, βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής

Βίντεο



Επίλογος
Η Χρυσή Αυγή το κάνει το καλό. Διανέμει τρόφιμα. Όμως χωρίζει τους ανθρώπους σε Έλληνες, αλλοδαπούς, και για ένα κόμμα που καυχιέται πως είναι Ορθόδοξο, βασικά πράγματα της Εκκλησίας δεν μπορεί να τα απορρίπτει! 
Στο Δευτερονόμιο αναφέρεται: "Είναι Θεός μεγάλος, δυνατός και φοβερός΄ δεν μεροληπτεί, ούτε δωροδοκείται΄ διασφαλίζει την απονομή δικαιοσύνης στον ξένο, στον ορφανό και στην χήρα, και δείχνει την αγάπη του στους ξένους, εξασφαλίζοντάς τους τροφή και ρουχισμό. Να αγαπάτε, λοιπόν, τους ξένους, γιατί και εσείς ήσασταν ξένοι στην Αίγυπτο".
Ο μεν κ. Δραγασάκης δεν σέβεται το δικαίωμα λόγου που δικαιούται να έχει η Χρυσή Αυγή ως νόμιμα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα, 5ο τη τάξει. Η εντύπωση δόθηκε, παρά τα αντίθετα γαβγίσματα της Αριστεράς και του ΚΚΕ, ότι η Χρυσή Αυγή είναι αντισυστημικό κόμμα. Αυτή η λανθασμένη εντύπωση παγιώνεται. 
Η Χρυσή Αυγή έγινε το ανάχωμα του ΛΑΟΣ. Οι ΗΠΑ έβγαλαν από την μέση τον ΛΑΟΣ επειδή ήθελε να βάλει τους Ρώσους στο παιχνίδι και ανέδειξαν την Χρυσή Αυγή ως ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Έτσι οι ΗΠΑ ενισχύουν τα άκρα και το κλίμα πόλωσης που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και την ωθούν σε εμφύλια σύγκρουση.
Ωστόσο, η Χρυσή Αυγή δεν είναι αυτή η οποία πάντα προκαλεί. Τα δημιουργεί η επικρατούσα αριστερή θολοκουλτούρα και τα αργυρώνητα από το σιωνιστικό κεφάλαιο ΜΜΕ. Η πρώτη χρησιμοποιεί ύβρεις και σπέρνει διχόνοιες σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και τις πολιτικές παρατάξεις. Τα δεύτερα την παρουσιάζουν ως αντισυστημική, δεν την προσκαλούν στα πάνελ της ώστε να δοθεί η εντύπωση της αντισυστημικότητας αυτού του κόμματος, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί σε ψήφους.
Επανερχόμενοι στην κόντρα των βουλευτών, η δε Ζαρούλια-ορθώς-στο 1ο βίντεο που είδατε δίνει αποστομωτικές απαντήσεις στον Γ. Δραγασάκη. Στο 2ο βίντεο αναφέρεται σε ένα προσωπικό θέμα που δεν έχει σχέση με την Βουλή.
Το συμπέρασμα είναι ότι μαλώνουν σαν τα κοκόρια μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, τα παλιά Ανάκτορα για τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα. Ο Ελληνικός λαός ζει μέσα σε χιλιάδες προβλήματα και αυτοί ζουν στον ψεύτικο κομματικό-μικροπολιτικό κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου