Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ! ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΗΓΕΣΙΑΣ & ΕΝΟΤΗΤΟΣ!

Γράφει ο Γεώργιος Χατζηευστρατίου, υπεύθυνος της Εθνικής Ελπίδας Τ.Ο. Κοζάνης.

Η Πατρίδα έχει ανάγκη ηγεσίας και ενότητος!!! Τα προβλήματα έχουν κατακλύσει εκατομμύρια, όχι απλά χιλιάδες, εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ελλάδα. Χρέη, δάνεια, ανεργία, μη κάλυψη βασικών αναγκών και το έναυσμα που δίνει, που σπέρνει την διχόνοια μέσα στις κοινωνικές ομάδες είναι τα προνόμια που έχει η μία έναντι της άλλης. Είναι η διαφορετική φανατισμένη πολιτική άποψη που ταλανίζει την χώρα μας από το 1821 μέχρι σήμερα και είναι αιτία συγκρούσεων και κρίσεων διαχρονικά. Τώρα, όμως δεν είναι η ώρα να τα απαριθμήσουμε, αλλά να τα λύσουμε, όσο τουλάχιστον να μπορέσουμε να τα εξαλείψουμε. 
Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται υπό μίας οικονομικής κατοχής. Και σε λίγο καιρό η κατοχή αυτή θα γίνεται πολυεπίπεδη. Δηλαδή σήμερα, η τοκογλυφική Γερμανία και το ΔΝΤ μας δίνουν δάνεια, όχι για να μας σώσουν φυσικά όπως ωρύονται ΛαγκάρντΜέρκελ και Σόιμπλε αλλά για να διεισδύσουν βαθύτερα στην ήδη διαλυμένη οικονομία της Ελλάδος. Η τρόικα επιβλέπει και διαπραγματεύεται το ξεπούλημα στην βάση των μνημονίων. 
Με το μνημόνιο 3 του Νοεμβρίου του 2012 η Ελλάδα θα ξεπουλάται σε κάθε κρατίδιο της γερμανικής επικράτειας "περιφερειακά". Δηλαδή, π.χ. η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας έχει ανάγκη χρηματοδότησης. Το κρατίδιο της Βαυαρίας αναλαμβάνει την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, τις δεσμεύει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία και την χρηματοδοτεί! Αυτά περιλαμβάνει το γραμμένο από τον Ράιχενμπαχ "μνημόνιο 3". Οι τράπεζες περνούν σε γερμανικό έλεγχο. Σε λίγο καιρό οι τέως ελληνικές τράπεζες, πλέον γερμανικές θα δημεύουν την περιουσία του Έλληνα μέσα στην ίδια του την χώρα!!! Έτσι ο Έλληνας, εξαιρεθέντος του ότι θα είναι χωρίς εργασία, χωρίς χρήματα για να ζήσει, θα χάσει και την κατοικία του και θα μείνει που αναγκαστικά. Στον δρόμο! Και θα τρέχει πίσω από την λιμουζίνα του υπερτραπεζίτη για να παρακαλά σαν σκυλί για εργασία ή λίγο φαγητό!!! 
Θα το χρωστάμε στον αμερικανοκίνητο πιόνι Γιώργο Παπανδρέου, τέως πρωθυπουργό, ομιλητή σε διαλέξεις του Harvard και τουρίστα στην χώρα μας για διακοπές και βουτιές στην Σέριφο, γιατί μας έβαλε στο ΔΝΤ και τα μνημόνια με την στήριξη και του ΛΑΟΣ. Και όμως στις τελευταίες εκλογές ο λαός των Πατρών τον εξέλεξε βουλευτή! Ο Χαρίλαος Τρικούπης, σαφώς καλύτερος και παραγωγικότερος από το σόι των Παπανδρέου, κήρυξε πτώχευση στην Ελλάδα και δεν εξελέγη ούτε καν βουλευτής! Τόσο πολύ ο Έλληνας δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται. Φωνάζει, ωρύεται, εξαγριώνεται αλλά μόλις πάει στην κάλπη τα ξεχνά όλα και δίνει την ψήφο του στο κατ΄ εμένα τρίγωνο της συμφοράς "ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Αριστερά".
Σ΄ όλη αυτή την θλιβερή κατάσταση που ο Έλληνας δεν έσκυψε το κεφάλι σε Πέρσες, Αβάρους, Βουλγάρους, Τούρκους, Ιταλούς, Γερμανούς και τώρα με έναν ύπουλο εξευτελιστικό τρόπο υποτάσσεται;;; Ο χειρότερος εχθρός μας στην παρούσα φάση είναι ο εαυτός μας! Ο κοιμισμένος, χορτάτος από κουτόχορτο εαυτός μας!
Στην διπλανή εικόνα βλέπουμε τον πρωθυπουργό μας κ. Αντώνη Σαμαρά να είναι αλυσοδεμένος στην σφαίρα επιρροής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, στο μάτι των ισχυρών. Είναι μία εικόνα που απεικονίζει την πραγματικότητα. Διαφαίνεται εκ του αποτελέσματος. Εκ των μέτρων που παίρνει. 
Κ. Σαμαρά γιατί παίρνετε τέτοια μέτρα. Δεν καυχιέστε πως είστε πατριώτης, τότε γιατί εξαθλιώνετε έτσι τους συμπατριώτες σας και ξεπουλάται την Ελλάδα. Γιατί ψεύδεστε συνεχώς πως δεν θα παρθούν άλλα μέτρα και μας μιλάτε για ανάπτυξη; Είναι ντροπή να εφαρμόζει και να καλύπτει ένα έγκλημα!
Ακούμε για "ανεξάρτητη Κρήτη". Αυτό τι σημαίνει ότι πάμε μπρος ολοταχώς για διαμελισμό, για "γιουγκοσλαβοποίηση" της Ελλάδος;!;!; 
Η Πατρίδα έχει ανάγκη ηγεσίας και ενότητος. Κανένας πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης δεν  έλαβε εκλογικά πάνω από 50% (εκτός του Καραμανλή το 1974 που πήρε 54% αλλά το 1977 έφτασε στο 41%), πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού (έστω και η σχετική) δεν αποδέχεται τον αρχηγό του πλειοψηφούντος κόμματος ως πρωθυπουργό. Ο Α. Σαμαράς έλαβε 25%, πράγμα που σημαίνει ότι στο υπόλοιπο 75% δεν είναι αποδεκτός. 
Η χώρα έχει ηγεσία τον Ράιχενμπαχ με "υπουργούς" την τρόικα. Εγώ προτείνω ολιγομελή εθνική κυβέρνηση πατριωτών υπό τον Βασιλέα Κωνσταντίνο πενταετούς θητείας κατόπιν δημοψηφίσματος. Ο Κωνσταντίνος θα συμβάλλει στην εξύψωση του ηθικού των Ελλήνων, στην ισχυροποίηση της εξωτερικής μας πολιτικής (ιδίως με τα βασίλεια της Ευρώπης) και των Ενόπλων Δυνάμεων και την ανάκαμψη της οικονομίας όχι με μνημονιακές συνταγές αλλά με φειδώ και οργανόγραμμα. 
Η ψυχική ενότητα του Ελληνικού λαού θα επιτευχθεί με παλινόρθωση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Και αυτό θα το πετύχει ο λαός αν με την ψήφο του βάλει την "Εθνική Ελπίδα" στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για να γίνει κοινοβούλιο από κυνο-βούλιο που ήταν, για να γίνουν βουλευτές οι βολευτές, για να σπάσει επιτέλους το πιο κλειστό επάγγελμα στην Ελλάδα που είναι η Βουλή, και από επάγγελμα να γίνει αξίωμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου