Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Οι Βρετανοί, τις τελευταίες ημέρες είναι μέσα στην τρελή χαρά. Τώρα, βέβαια αυτή η χαρά αρχίζει να σταματά. Οι Βρετανοί είναι πολύ δεμένοι με την Βασιλική τους Οικογένεια. Ένα ποσοστό που δεν φθάνει ούτε στο 5% είναι αυτό το οποίο δεν επιθυμεί την συνταγματικό βασιλευόμενο πολίτευμα στην Αγγλία. Αυτή την χαρά τους οι Βρετανοί δεν έκρυψαν και κατά την πρόσφατη γέννηση του 3ου κατά σειρά Διαδόχου του Αγγλικού Θρόνου.
Η γέννηση ενός παιδιού, έστω και αν είναι το παιδί του Πρίγκιπα Ουίλιαμ (Γουλιέλμου) και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κάθριν (Αικατερίνης) εμπορευματοποιήθηκε. Ευχές και κούκλες πλαστικές μέχρι και πλαστικές σακούλες για εμετό!!!

Άγγλοι Βασιλείς & Άγγλοι πολίτες. Άρρηκτα δεμένοι.
Όμως, οι Άγγλοι μπορούν να κάνουν κριτική στην Βασιλική τους Οικογένεια. Όμως, δεν δέχονται απ΄ άλλους λαούς να την κριτικάρουν. Στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο. Βρίζουν οι κομμουνιστές και οι πολιτικάντηδες τον Βασιλέα και τον βασιλικό θεσμό με αποτέλεσμα 40 χρόνια η μεταπολιτευτική γενιά να μισεί οτιδήποτε εθνικό, ορθόδοξο, πατριωτικό και βασιλικό και να θέλει οτιδήποτε ψευτοκουλτουριάρικο και υλιστικό. 
Η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου εξασφαλίζει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κάθε πολίτη. Οι εκεί Βασιλείς εδραιώθηκαν και το πολίτευμα της χώρας δεν έγινε ποτέ αβασίλευτο. Και ιδού η σταθερότητα, η τεχνολογική-οικονομική τους ανάπτυξη.
Ωστόσο, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το σιωνιστικό κατεστημένο δεν έχει αφήσει ανέγγιχτο τον Βασιλικό Θεσμό. Όπου δεν μπόρεσαν να τον καταργήσουν, τον υπέταξαν. Στην Αγγλία, ο σιωνιστικός δάκτυλος έφερε την "επανάσταση" του 1688 και δημιουργήθηκε η Βουλή των (μεγαλοαστών Εβραίων) Λόρδων. Για ποιο λόγο η Βασίλισσα Ελισάβετ υποβάλλεται σε στενότερο «έλεγχο των οικονομικών της», κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν; Γιατί ενέκρινε τον γάμο ομοφυλοφίλων; Σ΄ αυτό το κλίμα υπόταξης, η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια δεν έσκυψε το κεφάλι, ούτε πρόδωσε τις παρακαταθήκες, τις αρχές και τις αξίες των προγόνων της.
Οι Βρετανοί, εν τέλει, θεωρούν την Βασιλική Οικογένεια οικογένειά τους, συμπάσχουν στις θλίψεις, συγχαίρονται στις χαρές. Μία σχέση που δεν μπορεί να τραυματίσει κανείς. Με εξαίρεση κανένα μέλος από την Βασιλική Οικογένεια. Γιατί μία βλακεία του μπορεί να προκαλέσει πτώση στην δημοφιλία της. Π.χ. η περίπτωση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ευχές και... έσοδα
Οι Άγγλοι, εκτός από τον ενίοτε ανήθικο χαρακτήρα τους, έχουν και μυαλό. Εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί ώστε να αποκτήσουν έσοδα. Ο βασιλικός θεσμός είναι μοχλός τουριστικής προσέλκυσης. Η γέννηση του Πρίγκιπα της Αγγλίας έφερε στο Βρετανικό κράτος  288.000.000 περίπου ευρώ!!!
Η δημοφιλία της Αγγλικής Βασιλικής Οικογένειας μετά τον γάμο του Ουίλιαμ έχει αυξηθεί, διότι εκπροσωπεί την νέα γενεά Βασιλέων, πήγε κόντρα στο Πρωτόκολλο και παντρεύτηκε αυτή που ήθελε, όπως ένας μακρινός συγγενής του, ο Βασιλεύς των Ελλήνων Αλέξανδρος Γ΄ και είναι αρκετά συμπαθής στον βρετανικό λαό.
«Φωτιά» πήραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα με τη χαρμόσυνη είδηση της έλευσης του νεογνού-Πρίγκιπα στον κόσμο. Η ανακοίνωση της γέννησης προκάλεσε ανάρτηση μηνυμάτων στο Διαδίκτυο, με τουλάχιστον 25.300 μηνύματα να καταγράφονται ανά λεπτό στο Twitter!!!
Η γέννηση του νέου βασιλικού μέλους έφερε στο προσκήνιο και ένα σημαντικό ιστορικό στοιχείο. Για πρώτη φορά από το 1894 και την εποχή της Βασίλισσας Βικτόριας, η εν ζωή βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, εν προκειμένω η Ελισάβετ έχει τρεις στη σειρά διαδόχους του βρετανικού θρόνου. Αυτό είχε συμβεί το 1894 όταν γεννήθηκε ο δισέγγονος της Βασίλισσας Βικτόριας και μελλοντικός Εδουάρδος.

Η συγγένεια του μωρού με τον Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄ και την Ελλάδα
Το νεογνό-μέλλων Βασιλεύς της Αγγλίας είναι Έλληνας κατά το… 1/8, καθώς ο προπάππους του, ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος είναι Έλληνας!
Κάτι που δεν ξέρουν πολλοί είναι πώς ο Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι ο γιος του Πρίγκιπα Ανδρέα που καταδικάστηκε από το πραξικοπηματικό στρατοδικείο των πραξικοπηματιών ηγετών Πλαστήρα-Γονατά-Πάγκαλου και εκδιώχθηκε από την χώρα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή.
Επομένως, ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι κατά το ήμισυ Έλληνας και ο εγγονός του κατά το 1/8!
Έτσι, ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ είναι ανιψιός του Πρίγκιπα Φιλλίπου, επομένως και το νεογέννητο μωρό έχει σχέση συγγένειας με την Βασιλική μας Οικογένεια.  

Ευχές του ΔΕΡ & Επίλογος
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" εύχεται να ζήσει, να ευτυχήσει και να προοδεύσει στον μικρό Πρίγκιπα καθώς και σ΄ όλα τα παιδιά του κόσμου! Δυστυχώς, τα ΜΜΕ μας βομβάρδισαν με το ζώδιο του παιδιού, ότι η Ελισάβετ θέλει να πάει διακοπές και δεν μπορεί, ότι καθυστέρησε το παιδί κλπ.
Κανένας δεν έδωσε σημασία στο ότι ήρθε μία νέα ζωή, ένας νέος άνθρωπος στον κόσμο όπως έρχονται εκατοντάδες παιδιά την ημέρα. Τα ΜΜΕ στον χαβά τους και εμείς στα προβλήματά μας...

1 σχόλιο:

  1. Εθνικός Αγωνιστής
    "Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ"

    Τους ενόχλησε η υπερβολή. Είπαν ότι εδώ ο κόσμος χάνεται... και φωτογράφοι με τους δημοσιογράφους είχαν κατασκηνώσει επί δύο βδομάδες έξω από το μαιευτήριο για να μεταδώσουν πρώτοι την είδηση της γέννας.
    Η μητέρα Καίητ αντιμετωπίστηκε με ένα ειρωνικό χαμόγελο, σχεδόν με περιφρόνηση. Πάλι καλά που δεν κατηγορήθηκε για την απόφαση της να φέρει στον κόσμο ένα παιδί!!! Δεν ξέρω γιατί ξοδεύεται τζάμπα τόσο δηλητήριο από κάποιους που εκμεταλλεύονται ένα χαρμόσυνο γεγονός, το ιερό γεγονός της μητρότητας.
    Δεν ζήτησε κανείς από τους δημοσιογράφους να κατασκηνώσουν έξω από το μαιευτήριο, ούτε υποχρέωσε κανείς τους Εγγλέζους να χαρούν με την γέννηση του μικρού πρίγκηπα. Όλες οι εκδηλώσεις ήταν αυθόρμητες. Μπορεί σε άλλες χώρες του πλανήτη να ισοπεδώνονται θεσμοί, ευπρέπειες, έθιμα και παραδόσεις, στην Αγγλία όμως διατηρούνται.
    Οι βασιλείς δεν είναι πλέον οι απόλυτοι μονάρχες αλλά αυτό που έχασαν από ισχύ, το έχουν κερδίσει σε συμπάθεια από τον λαό. Δεν νοείται να υπάρχει Μεγάλη Βρετανία χωρίς βασιλεία. Η βασιλική οικογένεια είναι κάτι που ανήκει σε όλους, κάτι σαν ζωντανό σήριαλ που όλοι παρακολουθούν τις χαρές και τις λύπες των μελών της, συμπάσχουν και χαίρονται μαζί τους. Έτσι εξηγείται για ποιό λόγο περίμενε ο λαός να γιορτάσει την άφιξη του πριγκηπόπουλου.
    Η σημερινή βασιλεία στην Αγγλία αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της χώρας ανά τον κόσμο και μία ανεξάντλητη πηγή οικονομικών εσόδων για το κράτος και απασχολήσεως εργαζομένων.
    Αντί να ειρωνευόμαστε, ας ευχηθούμε σε όλους τους Εγγλέζους
    "να τους ζήσει" !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή