Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Φίλες αναγνώστριες και φίλοι αναγνώστες του Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος
σας προτρέπουμε να παραμένετε πάντοτε συντονισμένοι στο ιστολόγιο μας και να το διαφημίζετε, ώστε να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνει η πολυπόθητη επανάσταση.  Επίσης, θα διαβάσετε άρθρα θεολογικά προς "κατάρτισιν των πιστών", ιστορικά, πολιτικά, κοινωνικά για την αποκατάσταση της αλήθειας χωρίς τυμπανισμούς και παρωπίδες και ειδήσεις που αφορούν που τον Βασιλέα μας Κωνσταντίνο ΙΓ΄ και την υπόλοιπη Ελληνική Βασιλική Οικογένεια. 
Δυστυχώς, η επανάσταση του 1821 παρέμεινε ημιτελής. Γρήγορα οι ξένες δυνάμεις προσπάθησαν μέσω δανείων και πολιτικών τους τσιρακίων να υποδουλώσουν το μόλις απελευθερωμένο κράτος μας. Και τα κατάφεραν. Προσπάθησαν και μέσω του βασιλικού θεσμού αλλά εκεί απέτυχαν. Και γι΄ αυτό ο καθαρά ελληνοκεντρικός θεσμός της Βασιλείας είναι μισητός στις ξένες δυνάμεις.
Δυστυχώς, ο Ελληνικός λαός έχει την τάση να πιστεύει στις δυσάρεστες και κακόλογες φήμες, να πιστεύει στα μπαλκόνια εκάστου πολιτικού που παρακαλά για ψήφους. Ένας Βασιλεύς όμως δεν μπορεί να βγαίνει στα μπαλκόνια και να πουλά λαϊκισμό και ψεύτικες υποσχέσεις. Και πάνω σ΄ αυτήν την ευκαιρία παραχάραξαν οι πολιτικοί την ιστορία και δημιούργησαν και μέσω των ΜΜΕ μία σφοδρή προκατάληψη ψευτοκουλτουριάρικου συνδρόμου για τον βασιλικό θεσμό.
Εμείς εννοείται πως δεν ντρεπόμαστε και φωνάζουμε απέναντι και κόντρα στο σύστημα ότι είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί-Έλληνες και Βασιλόφρονες. Αυτά δηλαδή που μισεί και πολεμά λυσσωδώς ο Σιωνισμός! Είμαστε Βασιλόφρονες γιατί:
1. Γιατί αντιστεκόμαστε στην πλάνη του καινούργιου...
2. Γιατί είναι το πολίτευμα των Μεγάλων Ελλήνων της Ιστορίας μας, ένα πολίτευμα διαχρονικό και όχι παροδικό ή παρωχημένο...
3. Γιατί συνδυάζει το πατριωτικό καθήκον, το πάθος και τον ενθουσιασμό της ψυχής με την ευγένεια, την σοφία, την εγκράτεια και την σοβαρότητα, μακριά από ακρότητες.
Σας προτρέπουμε δε, μην ντρέπεστε να πείτε πως είστε Βασιλόφρονες. Οι Βασιλόφρονες τα τελευταία χρόνια αυξανόμαστε όσο και αν θέλουν κάποιοι λόγω του προφανούς φόβου τους να λένε πως είμαστε "μόνο ορισμένοι γέροντες". Κυρίως είναι νέοι και αυτό μας συγκινεί. Όταν βλέπουμε νέα παιδιά να φλογίζονται από τον πόθο της Ορθοδοξίας, της Πατρίδας, των ιδανικών της φυλής και της Βασιλείας. Οι Βασιλόφρονες είμαστε η μεγαλύτερη εθνική δύναμη στην Ελλάδα αλλά όχι τόσο συσπειρωμένη. 
Το blog μας προσφέρει αλήθεια χωρίς τυμπανισμούς & παρωπίδες, αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, θεολογική κατάρτιση, άγνωστες βασιλικές ιστορίες, πολιτική-κοινωνική-βασιλική επικαιρότητα.

2 σχόλια:

  1. Πείτε τα Χρυσόστομοι,γιατί όταν λέμε σε κάποιον ότι είμαστε Βασιλόφρονες,μας κοροϊδεύουν,λέγοντας 'πού τον ξεθάψατε αυτόν το γέρο'.Δε φτάνει που οι δήθεν (δημοκράτες) έχουν καταφάει ό,τι υπάρχει,βγάζουν και γλώσσα,θέλοντας να παραδώσουν μαθήματα ηθικής.Δε ντρέπονται λέω εγώ?

    Με εκτίμηση
    Γεώργιος Καραμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορία μας δικαιώνει καθημερινά. Αφήστε τους άλλους να γαβγίζουν.

      Διαγραφή